Sider

tirsdag 14. juni 2011

Pinsen er over for i år

Været var kanskje ikke helt supert, men bra nok til at jeg fikk meg en “kokt-hummer-look” på søndag. Vinden gjorde sitt til at jeg ikke kjente at sola hadde grilla den skandinaviske huden min før det var for sent.
Solfaktor sier du? 25 hjalp ikke! Resten av sommeren snakker vi Demidekk eller noe… må ihvertfall opp i 50, vil jeg tro.Men det var ikke bare meg vi grilla. Det ble vel en kvart gris, i tillegg, denne gang på gassgrillen! Grisen spiste vi, da det kun var nok Aloe Vera til meg… Smilefjes som blunker 
Sannhet med modifikasjoner. Grillingen ble fordelt over 2 dager. Først med svigermorbursdag på lørdag, og så var det hjemmegrilling på søndag. Ikke grillet vi bare gris heller, det ble litt fjerkre også. 4.-snart 5.klassingen rynket på nesa over at det var “kjedelig” tilbehør, hun har blitt litt fin på det. Potetene var det for lite Chili på, og hun ønsket seg Focaccia også. Inni meg jublet jeg jo, for endelig har hun funnet ut at hun liker mat med smak.
Lørdag morgen satt hun sågar å så på The Voice på tv… aner jeg et hopp nærmere nok et pubertalt familiemedlem? *skjelver i buksene*

Dette er den siste uka i dette skoleåret. Her er ingen lei seg for det, igrunn, selv om hun som skal opp i 5.klasse synes det er lenge til august.
Eldste blir 10.klassing fra høsten, og det er nesten skummelt å tenke på. Ett år til så går han på videregående!

Så selvom det ikke er allverdens bloggoppdateringer for tida så går livet videre.

Takk igjen for koselige mailer og kommentarer!1 kommentar:

  1. Sitter og humrer og leser bloggen din om dagen. du skiver så utrolig flott :)

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :