Sider

tirsdag 10. april 2012

Hverdag igjen!

Selv om påsken har vært veldig koselig og fredfull, så er jeg nok et hverdagsmenneske. Jeg liker at det skjer ting – på tross av min egen funksjonshemming – og jeg liker at det innimellom alle hverdagene blir små pustelommer av helg..i den grad det blir særlig pusting med barn i huset Smilefjes som blunker .

Det er ikke alt jeg deler her på bloggen. Personlig, men ikke privat. Bak alt med sykdom, gleder, hverdag, familie, gråværsdager og solskinn, så har vi alle vårt. Jeg også, og de siste ukene har ikke vært så enkle på noen områder. Men samtidig har de virkelig blomstret på andre områder.. man må bare holde øynene åpne for ALT livet gir en. Og jeg tror man kommer seg sterkere ut av det aller meste, hvis man bare er villig til det. Lett å falle i offerrollen og finne mange grunner til at man tar det som man tar det, men inni meg så funker det ikke sånn, heldigvis. Det er nok grunnen til at jeg er god på å ha det bra Smilefjes.

Påsken var fin den. Jeg har en flott mann som utad kanskje kan virke litt eplekjekk, men som er verdens fineste når man bare kjenner ham godt nok. Det finnes ikke noe vondt i ham, og jeg vet bedre enn noen at han stiller opp ut av sitt gode skinn for de han bryr seg om. Jeg er heldig!

Håper at jeg snart kommer i strikkehumør igjen, kjenner faktisk at kløen er i ferd med å komme Smilefjes som blunker, det er gode nyheter. Ellers leser jeg en del, og i påsken har vi sett Broen, og en del film.

Nå skal vi ha unger her i 4 uker i strekk, og det blir fint. Utfordring for meg med litt lite energi, men det skal gå bra.

Her på Østlandet er det øs, pøs plaskevær i dag… skikkelig guffent, men det går greit. Vi trenger litt regn nå.

Ønsker alle en fin uke!

2 kommentarer:

 1. Hei!
  Koselig å høre at du har hatt en fin påske.
  Livet selv, dag for dag, er med på å forme oss.
  Hvem har sagt at alt skal være enkelt? Vi får en "ryggsekk" med erfaring, som før eller siden kan hjelpe oss videre når det meste virker håpløst. Jeg har samlet mange sånne "nistepakker" som ligger i sekken min. De er klar til å bli pakket opp hvis jeg eller andre trenger en.
  Varm klem fra krykkja.

  SvarSlett
 2. Du er "er god på å ha det bra" - det er jeg jammen meg glad for!

  Jeg er glad du ikke skriver noe om Marklund sin siste, jeg skal nemlig lese den en gang.

  Ønsker deg en god uke!

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :