Sider

onsdag 11. juli 2012

Sommerferie

Det har blitt sommer, og været er relativt skiftende, som juli jo pleier å være i Norge. Det plager meg lite, selv om jeg jo foretrekker en solrik sommer jeg også.

Vi har allikevel sittet mye på terrassen, og koser oss veldig der, så fort det er vær til det.

Har faktisk drevet med mye håndarbeid i sommer, som det har kommet tidvise mobilbloggingsglimt av. Jeg ser av beholdningen min at det er MYE jeg har laget som jeg ikke har vist. Hjernen min duger liksom ikke til skriving for tida, for jeg foretrekker å strikke. En del tid når jeg må hvile kroppen brukes også til å finne nye prosjekter.

Noe jeg gleder meg til å strikke er denne:

Odin 69105

En god lue er gull verdt, og Vikings Odin-garn har jeg lurka på lenge. Heldigvis fant jeg denne lua, og da blir det hyttestrikk når den tid kommer. Gleder meg allerede, og garn er kjøpt inn.

Annet på pinnene er nå sokker til 11-åringen, diverse gaver og oppdrag og så da etterhvert denne luen. Det er fint å ha litt forskjellig å drive på med, alt til sin tid. Noe er såpass avansert at jeg trenger et klart hode, andre ting kan jeg strikke i blinde med en arm på ryggen.. nesten Smilefjes som blunker 

Fra å være en nybegynnerstrikker har jeg nok tatt steget til sånn midt på treet. Får til det meste, ihvertfall etter å ha prøvd noen ganger, ikke alt går på første forsøk, skal jeg være helt ærlig.. Smilefjes som blunker 

Sånn er ståa her, altså. Jeg kommer av erfaring sterkere tilbake mot høsten, når jeg får mer tid alene.

Ønsker alle en riktig fin juli – med eller uten strikketøy Smilefjes

1 kommentar:

 1. Hei på deg!
  Blir helt sikkert med strikketøy her i huset. Vi skal være hjemme i hele sommer. Mannen har vært på Haukeland til reperasjon, og hytta er nok ikke boendes i før neste år p.g.a. skredet.
  Jeg koooser meg uansett. Nyter hvert minutt, tiden raser jo avsted. Ingen dag er ubetydelig.
  Håper du får en kjempefin sommer!
  Klem fra krykkja.

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :