Sider

torsdag 13. september 2012

Høsten er her

Høsten er her for fullt. Løvet skifter farger, luften endrer karakter og vi mennesker trekker inn i hjemmene våre.

Sommeren var ikke den helt store. Hyggelig, ja, men formen min gikk som en virvelvind opp og ned.. og jeg vet jo hvorfor, det var fordi jeg ikke tok hensyn til meg selv og levde jevnt og asketisk. Jeg var på festival, hyttetur, koste meg på verandaen, hadde bursdag.. en rekke ting som krevde blod/svette/tårer, men som i tillegg gjør at jeg nå er klar for høsten.

Det er litt enklere å trekke seg tilbake på høsten og vinteren når alle andre er på jobb og været ikke akkurat frister til piknik og andre hyggelige uteaktiviteter. Forventingen til sosialt liv blir litt annereldes.

Noe av det beste med høsten er bøkene. Alt det nye som kommer. Jeg plager ikke hjernen min med kompliserte bøker – det sparer jeg til strikkeoppskriftene Smilefjes som blunker 

I høst har jeg noen bøker på lista, og øverst er selvfølgelig:

Jeg ELSKET Øya, den står som et fyrtårn i hukommelsen min. Kanskje elsker jeg den så høyt fordi jeg hadde vært på Spinalonga, øya som er sentral i boka. 

En annen bok på høstlista er:Jeg er stor fan av Lars Keplers store helt; Joona Linna. Jeg har så hjerte for ham, enda han er en relativt vanlig mann. Smilefjes 

Sånn er det.

I helga skal vi feire 7- og 11-års bursdager her hjemme. Fetter og kusine deler dag, så da slåes det sammen. Blir koselig.

Nå skal jeg bevilge meg en times strikking, før jeg skal støvsuge litt, og hvile litt mer før 6.klassekråka kommer hjem fra skolen Smilefjes som blunker

Ønsker alle trofaste lesere en riktig god helg. Er så hyggelig at det er en fast leserskare som titter innom, selv når jeg ikke får blogget.

Kommer etterhvert mer strikketing på bloggen her, jeg legger ut litt etter litt.

2 kommentarer:

 1. Nå kan til og med jeg si at det er høst. Det er den gode høsten med sol og shorts og altfor mange epler på benken som krever tanker om ting som vanligvis ikke bor i hodet.

  Skal du bake eplekake? Da kan du hente epler hos meg!

  Gratulerer med bursdag!

  SvarSlett
 2. Hei igjen!
  Jeg liker høsten! Vi har vær i bøtter og spann, flere "rest-sykloner" på rekke og rad. Men vi har lært å gjøre det beste ut av det innomhus.
  Grattis med bursdag! Er bursdag her i huset i helga også. Hele fam. vil komme, så for å få til det blir det feiring i tre dager. He he he. Er jo SÅ hyggelig!
  Ha en fin, fin høsthelg.
  Klem fra krykkja.

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :