Sider

mandag 24. september 2012

Nyfødtgave

Aner ikke hva det kan hete, men nyfødtgave er fint.
Jeg liker jo å strikke småting som ikke tar så lang tid Smilefjes som blunker 

IMG_20120923_173226

Dette er nok en Pickles.no vest. Den heter Enkel vest og tar et par timer å strikke. Jeg strikket den i Mor Aase fra Rema, type Superwash. Strikket i str 1 år, men på pinne 4 og med litt tynnere garn enn originalgarnet. Ble kjempefint. Babysokkene er etter Nøstebarn-oppskriften som finnes i Nøstebarnboken. De går i rasende fart å strikke, men blir så fine. Tok ganske enkelt sløyfebånd i, og det ble fint.

Det er et lite sett til noen naboers lille datter. Vi kjenner dem ikke så godt, men er på hils og slår av noen ord i forbifarta. Synes det var koselig å lage noe småtteri. Håper de liker det.

Jeg vasket settet på Ullvask i maskinen, med Milo (min beste ullvenn), og da ble garnet mykt og fint. Stor forskjell fra før vask!

5 kommentarer:

 1. Så fint det ble. Lager du på bestilling?

  SvarSlett
  Svar
  1. Javisst, akkurat denne vesten kan jeg lage på bestilling. Også den Pickles.no -jakken, som heter enkel jakke, eller noe sånt, de strikker jeg gjerne på bestilling.

   Babysokkene strikker jeg ikke på bestilling. Jeg er så ustabil i formen om dagen, at jeg er gnien på energien min. Derfor lager jeg bare ting jeg synes er veldig gøy :-) hehe..

   Send meg mail på hekleblogg@gmail.com så kan vi avtale!

   /Therese

   Slett
 2. Det er ikke noe "småtteri" det du lager :-) vi bare gleder oss til å ta de fantastiske klærne i bruk. Varm klem fra Kari&Viola

  SvarSlett
 3. Vakker,vakker,vakker :)

  Vet ikke hvordan det står til med prosjektet strikking faktisk. Svigermor liker å være litt hemmelighetsfull. Vi skal møte de til Fredag,så da får vi se om det dukker opp en aldri så liten overraskelse da :)

  Klem Hege-Mamma til 3

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :