Sider

tirsdag 29. juni 2010

Gjøre det beste ut av det ♡

Det var helg, og vi hadde lagt mange fine planer. Planer som innebar sommervær. Vi (jeg) hadde handlet inn, laget lister, planlagt og ellers passet på at alt var klart for en herlig og aktiv sommerhelg med ungene.

Været uteble. Altså, det ble vær, men særlig bra var det ikke. Det så stadig ut til at det skulle regne, og vinden var meeeget frisk. Lyden av vind går en stakkar rett i ME-nerva, og jeg blir veldig sliten av å være ute i vind. Samtidig fikk min kjære – pater familias – en skikkelig allergihelg. Han var skikkelig plaget, stakkar, forkjøla og tett og uvel.

Enden på visa? Vi utsatte noen planer, ungene var med venner isteden, laget noen nye planer på sparket, sendte mann og barn avgårde.. og så tok vi hovedgreia helt enkelt inne i stua.

P6270049

Piknik i stua kan anbefales. Vi rakk det i pausen (vel, et kvarter på overtid) på fotballkampen mellom England og Tyskland. Husets snart-9 åring konkluderte at det på mange måter er praktisk å ha pikniken hjemme i sitt eget hus, for da kan må gå på do når man vil, og så kan man bare hente det hvis noe er glemt.

P6270054

Det var hjemmebakte rundstykker, omelett, deilige hjemme lageede kjøttboller med cocktailpinne i, kyllingovervinger vi hadde stekt med chili og hvitløk i ovnen samt noen rester fra grillingen dagen før som vi skar opp i biter og satte cocktailpinner i – da smaker de nemlig mye bedre. :-)
Ved siden av var det melon og jordbær, og så drakk vi iste.

Vanligvis ville det bugnet av salat og grønt, for vi er veldig flinke til det, men på lørdag kveld spiste vi opp alt vi hadde. Dermed ble det slunkent på søndag. Det får heller være.

Veldig vellykket søndag, om jeg så skal si det. Restene varmet vi til lunsj dagen etter, og det var da like moro med cocktailpinner.

Så fikk vi konkludert med at det er ikke været det skal stå på for morsomme opplevelser i sommer – vi kan bare flytte sommeren inn i stua! :-)

 

5 kommentarer:

 1. Hei!
  En fin ide og en god trøst i akkurat DEN kampen.:)
  Vi har en rar sommer på Vestkysten. Såg endelig i 20-tallet på gradestokken. Da måtte det jo banke seg opp med kumuluser. Ble et heftig tordenvær. Siden har det vært vått.
  Ja,ja, lite å gjøre med. Vi får prøve ut juli før vi begynner å klage.
  Aldri så galt...Kan se VM med god samvittighet.
  Ha gode kvartfinaler.:)
  Klem fra krykkja.

  SvarSlett
 2. Hei! Det hørtes og så veldig koselig ut det, med piknik i stua! Flott å gjøre det beste ut av det man har!
  Ha en flott dag! Ellen

  SvarSlett
 3. Så morro det så ut. Vi har gjort noe lignende her også, Bergensværet er jo ikke så mye å stole på som kjent....

  SvarSlett
 4. Se det, det var jammen en kreativ løsning. Og relativt ME vennlig, da kan man jo klare å være med på picning.
  Håper du får varme og solfylte dager fremmover.

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :