Sider

torsdag 15. mars 2012

Det er vår og livet smiler!

Jammen fant vi ikke hvitveis i bedet utenfor her i går! Krokusen koser seg i sola, og jammen gjør ikke jeg det også. Smilefjes 

I dag har jeg vært hos optiker og fått meg nye linser, og da kan sommeren bare komme. Jeg er en motvillig brille-bruker, venner meg liksom aldri ordentlig til det. Men så fikk jeg veldig skjeve hornhinner for noen år siden, og da ble det vanskelig med linser.. når man i tillegg har en kørka optiker, så ble det bare galt. Men min kjære tok rev i seila og bestilte time hos meg der han går, og vips fikk jeg meg nye linser Smilefjes. Dvs, jeg prøver bare et par nå, og skal prøve litt fremover for å finne de rette, men oppfølgingen jeg får er intet mindre enn fantstisk!

Maten står og putrer i gryta, og foccaciaen stekes i ovnen. Jeg har laget Torskegryte med paprika og oliven – og skal ikke innbille noen at jeg fant opp oppskriften selv, den lånte jeg fra Trines Matblogg. Hun lager fantastisk mye godt, og noen ganger bruker jeg hele oppskriften, andre ganger blir jeg inspirert og gjør min egen vri. Denne gangen har jeg fulgt hennes oppskrift, men antar at sorte oliven kun blir til meg Smilefjes som blunker 

(bildet lånt fra Trines MATblogg, men gryta mi ser likedan ut, altså Smilefjes)

Husets 10,5 åring har laget foccacia som har hevet leeenge og vel, og som nå står i ovnen. Lukter himmelsk i hele huset.

Mer fra meg veldig snart! God torsdag.

2 kommentarer:

  1. Du er så fin med briller!!

    Jeg vil også ha foccacialukt i huset, heldig er du.

    SvarSlett
  2. Så deilig maten så ut. Og vårtegn er utrolig koselig. Her er det ikke mange soldater da, men vårtegn har vi mange av likevel. God helg!

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :