Sider

lørdag 6. april 2013

Samme oppskrift–3 forskjellige resultat


Disse pulsvantene er veldig populære blant både små og store. Husets 11,5 åring syntes ikke de var noe stas uten tommel, noe jeg egentlig forstår, så jeg har lagt til tommel.

2013-04-06 12.40.09

Den lille, rosalilla har verken fått festet tråder eller fått tommel, men den er veldig søt allikevel. Ei lita snelle på straks 2 år får disse, og storesøster som er skolejente til høsten får de lilla. De grå er til husets datter.
Ingen av dem har fått øyne enda, for jeg oppdaget at jeg var tom for øyne, rett og slett. Dermed må jeg gå og kjøpe noen til uka.
De grå er strikket på pinne 5 i Nepal. De lilla er strikket på pinne 4 i Mor Aase Superwash, og de små rosalilla er strikket på pinne 3,25 i Silja superwash.

Jeg gidder ikke å sy å knapper (lenge leve latskapen og elendige syevner), så jeg kjøper “diamanter” fra hobbybutikken som strykes på. Blir veldig fint. Se bare her:

2012-10-22 10.35.47

Her fikk mottakeren, vår fine niese på 3,5, velge pynt selv. Da ble det strøket en kake på hver pulsvante (i magen til ugla, selvfølgelig) til jubel hos den lille frøkna.
De rosa der er strikket i et rent, tynt alpakkagarn, så jeg tror at jeg skal strikke et par til i noe mer solid som tåler en vår i vær, vind og ikke minst vann…

2 kommentarer:

  1. Så fine pulsvarmere du har strikket. Morsomt med flere størrelser etter samme mønster.

    SvarSlett
  2. Så flotte de var da! Jeg har enda til gode å strikke ugler, men det kommer nok nå når fristelsen bare øker.
    Koselig å se at uglen ble mett og god av muffins.:)
    Ha en fin helg!

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :