Sider

onsdag 16. september 2009

Høst er boktid!

Når kveldene blir mørkere, så blir jeg mer inspirert til å lese. I høst kommer det noen godbiter, og jeg har allerede bestemt meg for å investere i et par stykker.

Her kommer bøker som enten står på lista eller er nylig lest.

Den boka jeg lengter mest etter er Camilla Läckberg - Fyrvokteren, gleder meg voldsomt til den!! Vet bare ikke når den kommer på norsk, den kommer på svensk i disse dager.

Men det er også andre:

Madrugada av Jan Mehlum. Som bosatt i Tønsberg, midt i Svend Foyns rike (både den historiske og den fiktive SF), så er det spennende å følge Jan Mehlums hovedperson Svend Foyn. Vi har alle de andre bøken, så denne blir å finne i hylla vår om ikke så lenge.

madrugada

Alle mine kjære av Alice Sebold – Denne boka fikk jeg som god bedring-gave av ei god venninne da jeg hadde influensa forrige uke. Det er en velskrevet bok, oversatt til nynorsk som var morsomt å lese. Historien er spennende og annerledes, da fortelleren er død og forteller fra himmelen. Anbefales til de som liker å lese litt annerledes bøker.

alle mine kjære

De hengte revenes skog av Arto Paasilinna
Denne boka fikk jeg av den samme gode venninna som boka over, og er en liten perle. Måten den er skrevet på er absolutt herlig, og det er spennende også. Anbefales på det varmeste!!! Man glemmer ikke denne så lett.

de hengte revenes skog

Panserhjerte av Jo Nesbø Jo Nesbøs karakter, Harry Hole, er en skikkelig klassisk krimhelt. Alkoholisert, ensom og brilliant etterforsker ved Oslo Politikammer. Jeg har blitt veldig glad i Jo Nesbøs forfatterskap, og gleder meg som et barn til å slå kloa i Panserhjerte.

panserhjerte

Spis, elsk, lev av Elizabeth Gilbert Elizabeth Gilbert er en amerikans journalist som har fulgt hjertet sitt rundt i verden. Kjærligheten til språk, mat og kultur førte henne verden rundt, og endte i denne boken. Det handler om glede og sorg, om kjærlighet og ensomhet, men allikeve mest av alt om viljen til å leve men kanskje mest om gleden ved å leve og alt livet har å by på bare man våger å åpne øynene – virkelig åpne dem!
De ferreste av oss har muligheten til det samme som forfatteren, men alle kan vi endre på ting og våge å leve mer autentisk enn det vi kanskje gjør.

spiselsklev

Lucifers evangelium av Tom Egeland

Denne boka har jeg bare lyst til å lese! Har hørt mye skryt om den.

lucifers evangelium

Dette var litt om min bokhøst. Inniblant alt dette finnes det også andre ting jeg leser. Altetende!!

God bokhøst!!!!!

3 kommentarer:

 1. Skikkelig bra bokstabel du ska gjennom :-) Kom med tbakemld på alle når du er ferdig da, kanskje jeg å må lese de..... Men rekker du å strikke noe da....? ;-)Kos deg med bøker og strikketøy

  SvarSlett
 2. Vi skal på hytta i høstferien, så jeg håper å ha med med Jo Nesbø og Jan Mehlum-bøkene dit - der er det mulighet for lesing.
  Med min hektiske timeplan *ironi* så rekker jeg både lesing og strikking. :-)
  Du skal få referat!

  SvarSlett
 3. fyrvokteren forventet i salg 15.02.10 :D :D :D

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :