Sider

tirsdag 22. september 2009

Jeg har fått dilla!!!!!!

Jeg har fått dilla. Dilla på disse pannebåndene som kalles Calometri. De blir så fine, og nå har jeg solgt en god del og alle melder tilbake storfornøyde. Det er bra, det gleder meg veldig.

Det er veldig fint å ha noe å pusle med når det stort sett er sitting (i en spesiell stilling) som gjelder, og hjernen kanskje ikke er så opplagt at store prosjekter lar seg gjennomføre, så er det stor tilfredsstillelse å strikke småting man blir fort ferdig med.

22.09

P9220014

P9220016

P9220019

Som dere ser så har jeg pyntet noen av dem. Det skal jo være knapp på dem, men jeg har i mange tilfeller satt på flere knapper i forskjellige motiv og det blir veldig dekorativt. Er veldig fornøyd med Labolina-knappene, de er supersøte! De rosa hjertene på det brune er også nydelige.

Den andre pynten er strykemerker. I all hovedsak kjøpe på H&M. De sitter supergodt på strikkerier, og jeg har prøvd å vaske de i maskinen og de sitter like godt.

Av garn har jeg brukt mye forskjellig. Jeg har nettopp oppdaget et nydelig garn fra Du store alpakka det heter Sterk og er helt fantastisk. Jeg likte det først fordi det var like farger som det nydelige Faerytale. Det lilla pannebåndet over her, er i Sterk, og sjalet under er i Faerytale. Nydelig. Skal prøve å strikke sokker i Sterk nå, så får vi se hvordan det går. Det er fantastiskt mykt og deilig, og fargene er bare herlige. Gleder meg til å strikke mer med det!

Så livet går sin gang selv om man er litt dårlig i formen. Det er slitsomt med prolapsen man ikke får gjort noe med, men det går sakte men sikkert bedre. Håper litt gåing i terreng på hytta i høstferien vil gjøre det enda bedre. Synes jeg er ganske heldig som har funnet en hobby i håndarbeidet – selv om jeg ikke en gang er midt på treet når det gjelder det.. hehe.. men er foreløpig fornøyd med mine små strikkerier og heklerier. Jeg ser at andre har glede av det også, og det gjør godt for selvfølelsen!

Snuppa ville sågar ha med pannebånd som gave da hun skulle i bursdag for et par uker siden– og det hadde visst blitt tatt godt i mot! (det var ikke jeg, men min kjære som fulgte og hentet i bursdag, og menn får jo som kjent ikke med seg alt… men noen hadde spurt om det gikk an til å bestille! Og det går jo ;-) )

Ha en god uke, alle sammen! Det er så koselig med tilbakemeldinger fra dere. Mange sender positive tilbakemeldinger i form av mail eller andre medier, og det setter jeg stor, stor pris på. Det er viktig å synes litt selv om man er ufrivillig hjemmeværende! :-)

22.091

9 kommentarer:

 1. Hvor mye tar du for å lage sånne?

  SvarSlett
 2. SÅ koselig blogg du har. Kom tilfeldigvis over den da jeg var innom en annen blogg. Skjønne calometry du lager, og for en nydelig lilla farge det er på englemaskesjalet ditt.

  SvarSlett
 3. Ja disse er kjempe kjekke og populære, og ikke minst morsome og greie å strikke. Kos deg med det og ha en fin fin uke...

  SvarSlett
 4. Hej Therese
  Tusind tak for koselig kommentar til videoen af Magnus:-)
  Det er så dejligt at læse dine kommentarer.
  Håber det går fremad med ryggen!!!

  Klem fra Katrine

  SvarSlett
 5. Hei Katrine! Så koselig at du følger med på blogg du også :-) Rakk bare å se fort igjennom bildene deres i går - skal kommentere mer.. skal sette meg ned etterpå og se på alle i ro og fred!
  Tenkte å høre med deg om Magnus liker strikkede klær han også? Har noen julegaveplaner nemlig ;-) Vi snakkes! Hils gutta! Klem, Therese

  SvarSlett
 6. Takk for koselig kommenatar i bloggen min.
  Du og du, her var det mye fint! Så utrolig kreativ du er.
  Kan man bestille, sier du..? Jeg vet nemlig om en ung dame som hadde blitt veldig glad for Hello Kitty-pannebånd!

  SvarSlett
 7. Kjempeflink er du! Veldig fine:)

  SvarSlett
 8. De var knalltøffe!
  Tør ikke å vise snuppa mi disse ;) Hun digger Hello Kitty... Har strikka et par calorimetrys selv og det er så godt å strikke noe som går så fort og kjapt :)

  SvarSlett
 9. De var knalltøffe!
  Tør ikke å vise snuppa mi disse ;) Hun digger Hello Kitty... Har strikka et par calorimetrys selv og det er så godt å strikke noe som går så fort og kjapt :)

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :