Sider

søndag 4. oktober 2009

Høstferien er over

Vi har tilbrakt siste delen av høstferien i den norske fjellheimen – nærmere bestemt svigerfamilien min sin familiehytte i Telemark. Hytta ligger på drøye 850 moh, og vi koser oss der. Noen ting er selvfølgelig æsj.. noen mener at det er noe romantisk og fredelig over de noe – hva skal man kalle det – enkle forhold på norske hytter. Jeg vet at noen hytter har bedre standard enn vi har hjemme, men jeg tenker på den gjennomsnittlige norske hytte.

PA020020

Du tror kanskje at jeg koste meg over oppvasken? Nope, jeg gjorde ikke det… jeg HATER å vaske opp. Jeg gjør ganske mye før jeg vasker opp. Jeg gir gladelig opp tørketrommel og hårføner og andre ting for oppvaskmaskinen!

På hytta strikket jeg to Calorimetri-pannebånd i Merino Extra Fine fra Drops, men ellers var det lite håndarbeid. Det gikk i spill med mann og barn, fjelltur (ble bare en kort en pga min prolaps som plager meg) og lesing. Jeg leser Jo Nesbø-Panserhjerte, og den er grotesk og strålende. Jo Nesbø skriver helt fantastisk bra!

Det var antydning til snøvær da vi kom opp på onsdag, men torsdag og fredag var det kaldt, men sol og ca 0 grader. Det er til å leve med synes vi! Ungene koste seg, og det gjorde jammen meg vi voksne også. Deilig å ha mannen hjemme noen ekstra dager.

PA010014

Dette litt uklare bildet ble tatt på snaufjellet på torsdag 01.10.09. Som du kan se er det ikke antydning til snø.

PA030023

PA030032

Det første snøbildet er tatt utenfor hytta ca kl 08 03.10.09.

Det andre bildet er tatt på snaufjellet rett over kl 11 samme dag. Det som ikke synes på noen av bildene er at det snør kraftig. Heldigvis kom sola da vi kom hjem til Tønsberg :-)

Konklusjon – borte er strålende bra, men jammen er det godt å komme hjem også. Blir fint med hverdager igjen nå!

Mer blogging rett rundt hjørnet! :-)

2 kommentarer:

  1. Åh, så koselig det ser ut som dere har hatt det. Har lyst til å dra på fjellet jeg også :)

    SvarSlett
  2. Vi har hatt det helt supert. Deilig å komme seg bort litt.. men du verden så nydelig det var å sove i sin egen seng i natt! :-)

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :