Sider

torsdag 22. oktober 2009

Grå dag, fargerikt garn!

Har noen småprosjekter på gang, og det er jo ganske rart, men man har aldri det rette garnet….

Siden jeg har sånn oransj trygde-/honnørkort (sukk!!) så får jeg 10% på den lokale garnbutikken. Ikke allverden, men det hjelper jo litt.

Her er dagens fangst:

PA220001

3 nøster lyslilla Kitten Mohair, ett nøste mørk lilla Kitten Mohair, 2 nøster blå Sterk, fra Du store Alpakka, 2 nøster lillamelert fra Du store Alpakka.

I samme handlerunde (jeg er ingen shopper) fikk jeg handlet inn siste rest til bunaden til stedatteren min. Det er en Vestfoldbunad modell 1956. Hun har den med rød vest og sort skjørt. Det er en bunad som har gått i arv, og flere har lånt den, men moren og faren min eier den.

Her er stæsjet, skal blogge bunaden når den er ferdig:

PA220003

Det var dagens. Jeg ser at jeg må jobbe litt med bakgrunnen på bildene mine… ;-) Jeg er kanskje verdens verste fotograf.. men jeg har andre gode egenskaper (antar jeg).

Ha en god dag!!

4 kommentarer:

 1. Flink du er :) Jeg vil også strikke eller noe. hmmm... finne meg ny hobby kanskje?

  Gleder meg til å lese mere om bundaden :)

  SvarSlett
 2. Deilig garn du har funnet deg i herlig lillafarge, nydelig! Blir spennende å se hva du tryller fram av de! Ha en herlig helg!

  SvarSlett
 3. Mye lekkert garn. Ha en riktig god helg, og takk for forklaring på orden "choker"!.

  SvarSlett
 4. Blir gøy å se garnet strikket opp:) De merkelappene mine må også syes på....men bruker symaskinen til å feste de jeg, så går det fort og greit:) Ha en fortsatt fin kveld!

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :