Sider

fredag 9. oktober 2009

Tilbakevendende tema; sokker!

Jeg har nå gjort noen erfaringer med sokker. Det er ikke å STRIKKE hælen som er problemet, ei heller tåfelling. Problemet er å plukke opp de hersens maskene etter at man har strikket hælen. Hvordan i alle dager få det pent og uten hull? Fikk et tips om å strikke de opphentede maskene vrange(vridde), og det hjalp kanskje noe, men da får man jo den rilla på siden.

PA090002

PA090001

Dette er en barnesokk i str 34/35 til min stedatter. Er superfornøyd med garnet. Det er Sterk fra Du store Alpakka, fargen er 817 og veldig fin. Garnet er mykt og deilig, om enn litt dyrt, men så får man heller bare strikke noen få, utvalgte plagg av det.

4 kommentarer:

 1. Det var ei aldeles nydelig farge på det garnet. Og garnet er forøvrig helt nytt for MEG! Jeg strikker masse sokker, men har ikke vært plaga med å få tatt opp maskene. Kanskje du skulle hatt sokkebøkene til Vigdis? Ho har laga to sokkebøker, som bare kan bestilles på hennes hjemmeside....
  Bare gå inn å se... no holder ho forresten på med bok om barne/babysokker...
  http://vigdismariedesign.com/blog/

  Jeg er veldig takknemlig til denne dama. Der finner du mange ulike typer HÆLER og mange ulike avfellinger.. Og masse annet nyttig!
  Må sjekke ut det garnet, jeg ble litt nysgjerrig nå!
  Hilsen fra Nunne, med ønske om ei god helg.

  SvarSlett
 2. Blir kjempefine sokker. Synes også det er et styr med de maskene man skal ta opp. Utrolig masse flott her, og ideen om å bruke merker til å sy på luer og bånd var jo bare flott. Ønsker deg en fin helg videre.

  SvarSlett
 3. Så fin farge på de sokkene:) Jeg bruker Kitten mohair til sjalet!

  SvarSlett
 4. For en lekker farge! Sokkwstrikking har jeg aldri fått til, jeg synes alt er vanskelig, tå, hæl, felling, ja stort sett alt. Synes dine bilr kjempefine.

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :