Sider

fredag 20. juli 2012

Festivaltanker

Jeg har debutert på festival i en alder av 38! Det er ganske stas. Første var Stavernfestivalen, der vi hadde dagspass på fredagen, og FOR en fantastisk dag. Været var supert, området er fabelaktig, artistene var helt rååå (jeg nevner: Eggum og Sivertsen, Veronica Maggio (rocka!!), en energisk og rå Vinni, Sivert Høyem (en overjordisk versjon av Majesty med bare Sivert og kassegitar..tårer) og til slutt Kent som var høydepunktet. Denne helgen har vi 3-dagers pass til Slottsfjell. 3 dager på rad på festival er ren utopi for meg, men jeg var en liiten tur på torsdag, og skal være så lenge som mulig lørdag. Vi bor jo i byen her, så det er bare å komme seg hjem når det ikke går å være der lenger.

Som ufrivillig hjemmeværende pga utmattelsessyndrom(ME), er enhver aktivitet utenfor hjemmet veldig kjærkommen. Jeg er jo en sosial person, og ønsker ikke å være så mye hjemme som jeg må være. På Stavernfestivalen traff jeg gamle kjente, og det var så utrolig godt når jeg så at andre ble glade for å se meg. På mange måter føler jeg meg litt “glemt”. Folk orker jo ikke å følge deg opp i årevis når man ikke orker å være sosial med dem. Familien min går først, sånn må det være når det er unger i huset, og så vil jeg veldig gjerne være med venner, men da er det ofte tomt for krefter. Så en sånn boost jeg fikk på første festivaldag var så utrolig godt for sjela mi!

I morgen gleder jeg meg til Marit Larsen-konsert, og Ane Brun og Lissi. Min bedre halvdel gleder seg til New Order. Han skal opp i kveld og se Skrillex-eller hva de heter, mens jeg bruker kvelden i ro og mak her hjemme.

Mer om festival siden. Nå ønsker jeg deg en flott helg Smilefjes enten det er festival eller ikke!

2 kommentarer:

 1. Så gode nyheter og hyggelig start på helgen, Therese! Ønsker deg også en god helg!

  SvarSlett
 2. Hei!
  Tenk så heldig du er nå. Få Norges flotteste stemme live!
  Sivert Høyem er jo en favoritt.
  Kos deg masse i finværet. Vi har regn, tåke og 8 gr. Da er det godt å vite at strikketøyet ligger klart, og å kunne glede seg til Tour de France. Det er ikke så værst å ha det sånn heller.:-)
  Klem fra krykkja.

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :