Sider

mandag 12. november 2012

Kan nesten ikke vente!

I dag skal jeg begynne på nytt strikketøy. Jeg har hatt garnet en stund, men i dag skal jeg starte. I går kveld fant jeg frem oppskriften, pinner og alt jeg trenger.

Modell 31&32

(bildet lånt fra Sandnesgarn)

Jeg skal strikke den som har rundfelling, og nesten identisk den på bildet, bare bytte ut det grønne med turkis etter ønske fra 11-åringen. Hun får den i julegave, så det blir strikking når hun ikke er hjemme.

Prøver å strikke i Drops Alpakka, synes alpakka er veldig deilig, men det blir nok en tålmodighetsprøve å strikke på pinne 3 og 3.5.. skal ikke se bort fra at jeg øker den siste der til pinne 4… Smilefjes som blunker for min mentale helse.. hehe..

Fargene jeg skal bruke er: 517 – mellomgrå, 100 – naturhvit og 2918 – mørk turkis. Tror hun har valgt farger hun kan være veldig fornøyd med i lang tid!

Ønsk meg lykke til – jeg tror jeg trenger det Smilefjes 

Ha en strålende uke, og butter det i mot så husk: det er en dårlig dag, ikke et dårlig liv!

 

5 kommentarer:

  1. Hei!
    Du er flink! Nydelige farger 11-åringen har valgt.:)
    Jeg strikker på kjeeedelige, aldri mer Skappelgenseren. Føler den stjeler tid fra meg. Er masse jeg har planer om å strikke som er mye hyggeligere. :( Jaja, alt har en ende...
    Ha en fin uke!
    Klem fra krykkja.

    SvarSlett
  2. Lykke til med genseren. Den blir nok kjempefin!

    SvarSlett
  3. Holder 11 åringen seg unna bloggen din? ;-)

    I dag hadde vi den lilla jakken på, søster var så inponert over hvor fin den er :-) Og det er den jo, Viola kler lilla veldig godt :-)

    Klem Kari&Viola :-)

    SvarSlett
  4. Lykke til:) Jeg er stum av beundring!!
    Klemzzzzz
    Kari Lise:D

    SvarSlett
  5. Så flott genser og fargene 11 åringen har valgt blir kjempebra :-) Dagene blir så mye bedre med et morsomt håndarbeid mellom hendene :-) ønsker deg en fin dag, Pam

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :