Sider

onsdag 26. juni 2013

Slår likegodt til med 2 på 2 dager :-)

I dag fikk jeg romlet meg avgårde for å kjøpe klær. Med en hektisk vår.. tja.. altså, alt er relativt (utenom lysets hastighet som er konstant..kremt), men lite energi til shopping i det store og hele, så har jeg ikke handla noe.

Så da ble det shopping i dag, da. Me, myself & moi. Om å gjøre å få det unna i en fei, i sakte kino. Prøv den du, har brukt årevis på å finpusse den sære egenskapen.

Vel, jeg hadde jo glemt at folk fikk skattepenger i dag (inkl meg da), så det var ganske mye folk på sentret. Jeg har et sånt lite senter jeg går til, for det orker jeg nesten igjennom.
Det ble overdeler og underdeler, verdens deiligste bukse som satt som et skudd til 50 kr! Jeezee.. DA blir jeg glad, vettu.

Men er det bare meg som synes det er LITT drøyt med 100 kr for en vanlig bomullsunnis? Jeg er av dem som kjøper et raus av sånne ting når det er under en ukes representable unniser i skuffen, og nå måtte jeg ut med en halv formue for noen få usexy truser. Liker DÅRLIG!

Kan det være meg som er gjerrig? Antakelig, men..

Ja, det ble en hel drøss med klær på meg, så sommeren kan nesten bare komme – jeg mente ferien. Tenk at vi skal reise bort i sommer, ganske ny opplevelse etter 10 år på feriesofaen.

Vel, måtte bare dele shoppingevetnyret mitt. Ingenting å vise frem, dette er ingen moteblogg, og jeg antar at kjedebutikkinnkjøpene mine ikke er særlig ettertraktet heller.

Nyt sommershoppingen dere som driver med sånt. Jeg skal kjøpe sko i enten Danmark, Tyskland, Nederland, Luxembourg eller Sverige i sommer. Kanskje alle! Smilefjes 

2 kommentarer:

  1. Godt med det som er gjort. Jeg har kjøpt sokker i dag. To topper ble det også. Alt på salg.
    Klem

    SvarSlett
  2. Ingen skattepenger på meg :-( synd for kunne jammen trengt et nytt raid med unniser jeg også :-). Kos deg på ferietur! Jeg skal opp i den norske fjellheimen med lavvo og primusen. Ha en fin sommer, Pam

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :