Sider

fredag 24. juli 2009

Lykken er...

..å se den posen med frø man kjøpte i vår bli vakre erteblomster! Masse knopper, det spretter blomster hele tiden.. åååå så stas!!!! Plantet dem først i en gammel kakeboks, ikke etter anvisning på pakken i det hele tatt.. tok det jeg hadde. Og så tok jeg hele jordklumpen fra kakeboksen, med spirer (som hadde blitt ganske høye) og alt og plantet dem i en stor plastbalje jeg hadde stående. Laget først noen gode hull under så jeg var sikker på at det ikke la seg vann i bunnen enda jeg hadde godt med Lecakuler. Fylte på med spirer og jord, og se nå! Det kommer nye blomster hver eneste dag!

...å strikke babysokker, og å faktisk få det til. Dette er Madam Møllers babysokker. Det rosa paret er i fargen lyng, og garnet er Askeladden 2 tråds Merino fra Nøstebarn


Det hvite paret er babyull Mor Aase fra Rema 1000 på pinne nr 3,5. Billig, og selv om det ikke er spesielt givende å strikke med, så blir resultatet mykt og fint. Kanten har jeg heklet på etter eget hode. Det ble søtt. Valgte å strikke den biten fra hullraden og opp løst, så den skulle bli vid og enkel å få foten nedi. Så fort jeg blir ferdig med den andre hvite så skal Silje få sokker. Så er det ikke vår skyld om hun fryser på beina. ;-)


4 kommentarer:

 1. Så gøy å se det spirer og gror:) De sokkene var vakre! Såå fin farge:) Ha en fin helg!!

  SvarSlett
 2. Tusen takk for koselig hilsen i bloggen min:-) Du strikker jo masse flott og babytøy er jammen morsomt å lage! God helg!!

  SvarSlett
 3. Så flotte sokker. Skulle ønske jeg hadde tålmodighet til det ;) Da hadde hullet mitt hatt masse klær:)

  SvarSlett
 4. Hei:) Jeg brukte lekre bomullsgarn fra dalegarn til kjøkkenklutene. Men det meste bomullsgarn duger nok. Ang. lampen så har den åpning øverst;) Sånn at jeg tar bare ut hele festet og skifter pære, null problem;) Ha en flott helg♥

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :