Sider

mandag 20. juli 2009

Sommeren går sin gang!

Da har vi hatt en ukes ferie med ungene. En uke jobb på min kjære nå, og så blir det to uker til. Denne første uka hadde vi tenkt oss på fjellet, men det var meldt kaldt og masse regn, så vi ble hjemme.
Fint det også, vi har jo fått en kusine/niese denne uka, så det var stas å kunne se henne bare halvannet døgn etter at hun kom til verden. Hun har to flotte storesøsken allerede, så lille Silje ble nr. 3 i søskenflokken, barnebarn nr 5 på morssiden, og nr. 9 på farssiden -barnevante familier som denne gangen gleder seg over ei lita jente. Vi gleder oss veldig til å bli mer kjent med henne. Tante har allerede vært på Nøstebarn og handlet både garn og mønster (mønsterboka), så får vi se om ikke vi får til noe. Da jeg så henne igjen på lørdag da vi leverte storesøster tilbake etter utlån fra fredag til lørdag, så skjønte jeg at jeg må henge i, for denne damen har ikke tenkt å være superduper-liten veldig lenge. Hun har tenkt til å vokse fort!! Tante må be om at de tar det litt med ro der ute på Husviken, for hun er ikke sååå god til å strikke både FORT og PENT! ;-)

Det ligger altså prosjekter foran meg som jeg gleder meg til ta fatt på. Sokker skal bli høstens hit etter at Silje har fått sitt. Jeg har masse garn liggende, og ullsokker får man vel ikke nok av vel...? Ungene skal få, og voksne skal få.. hvis jeg får det til, da.. hehe. Må ut og handle pinner i dag, og så setter jeg i gang. Skal også strikke:
DISSE sokkene i Karisma. Synes de er stilige, og jeg liker godt å strikke mønster. Skal forsøke å strikke dem til meg selv, men det ender som regel opp med at prøvelappene mine finner veien til Husvik.. ;-)
Nå gleder jeg meg altså til å ta fatt på strikkeprosjekter igjen.
Har heklet noen sjal i englemasker de siste ukene, sjalene er enkle å hekle og morsomme å hekle og mottakerene blir alltid glade for å få dem. Hekler dem i Faerytale fra Du store Alpakka, men det er også mulig å bruke annet garn, selvfølgelig. En englemaske-skole ligger HER. Den har jeg laget selv, så trenger du input så bare spør! :-)

Det er mye godt i vente selv om vi i dag skriver 20.07 og sommeren godt kunne vært litt mer..tja, sommer. Det kan fremdeles bli mange flotte dager, og de andre årstidene er heller ikke å forakte, synes jeg. Det er så mye godt i livet!

Til slutt i dag så må jeg takke for kommentarer dere legger igjen, og mail som jeg har fått av flere. Det er kos og stas og jeg blir veldig glad!

Jeg sier det igjen jeg; God Sommer!!

4 kommentarer:

 1. Gratulerer med ny niese, det er stas:) Og så heldig hun er som har en tante som strikker til seg da:) Jeg skal lese Havfruen så langsomt det går når det er så spennende;) Slutten var uutholdelig sa du...hmmm kan det ha noe med Patrik å gjøre, virker jo som ikke alt er helt bra med han...? Jeg ble ihvertfall veldig glad når du sa det var ny bok på vei, det viste ikke jeg:) Kos deg med strikking og sommer:) Klem

  SvarSlett
 2. Jeg skjønner at du setter igang med høstaktiviteter. Bare se på været: ikke mye som minner om sommer, bare unntaksvis får vi hint av sommer. Like greit, kanskje, siden det er varmt å strikke ull?

  Takk for nytt innlegg så fort, jeg stikker stadig innom bloggen din.

  SvarSlett
 3. Heia!
  Vi er jammen heldige som har en strikkende tante! Silje gleder seg og vi skal forsøke å ta det med ro med voksinga hennes, men vektkontrollen på sykehuset viste totalt 110 g opp siden fødselen, og det er ikke helt vanlig å gå opp så fort...så jeg garanterer ikkeno. Dobbelthake og valker på lår er nå på plass. Jeg ønsker meg sånne strømper på bildet til bursdagen min (og da har du jo lang tid på deg for det er jo kjempelenge til jeg blir så gammal som deg :-)). De var kjempelekre! Klem!

  SvarSlett
 4. Hu tanta er ingen racer i strikking da, men hun prøver. Mari har for øvrig bestilt ny krone med matchende sjal.. i samme lillafarge som det ene sjalet ditt. IM slang seg på og bestilte det samme, så før det kalde været kommer må jeg sette i gang det prosjektet også. Men jeg gleder meg til sokker, hvis jeg får det til skal du defintivt få første (!!) paret!
  Godt at en av oss enda er ung og lovende.. hehe.. gamla du da.. rørebøtte!
  Klem!

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :