Sider

fredag 27. november 2009

Adventsforberedelser

Ja, jeg ser selvmotsigelsen.. forberede ventetiden.. tja, kanskje ikke så selvmotsigende allikevel.. :-)

Jeg er i alle fall klar som bare det! For noen år siden i handlet jeg på Lene V, og fikk en snerten, akkurat passe stor, plastbag med på kjøpet. Den ble ganske raskt konvertert til Adventsbag’en.

PB270010

Hvert år har jeg noen faste ting jeg setter opp. Stjerner i vinduene, noen “juleaktige” duker, og noen smånisser. Og ja.. det er engler også. Noen engler har jeg oppe hele året, og noen kommer frem til jul. Engler kommer i et seinere innlegg :-)

Sokker strikkes kontinuerlig nå om dagen – og jeg synes det er kjempegøy! Sokker i Sterk fra Du store Alpakka er nok en favoritt, men sokkene under ble også herlige. De største er strikket i Fabel fra Drops Garnstudio, og de minste er Labetussgarnet fra Europris. Ble deilige eksemplarer begge deler!

Bildet ble dessverre mørkt, og kameraet må lades…

PB270014

På tampen her har jeg lyst til å anbefale det som må være verdens beste nettbutikk, nemlig Mossi Suss. Jeg har bestilt julegaver derfra, og må si at servicen er helt herlig! Produktene er kjempesøte, og jeg anbefaler alle å ta en titt. 

Riktig god adventshelg!

3 kommentarer:

 1. Så flotte sokker :) Jeg skal finn frem adventsting i morgen :)

  SvarSlett
 2. Så lurt med en knallrød oppbevaringspose, den er jo mulig å se igjen år etter år. Jeg skal finne frem adventspynten i dag, jeg også, så skal barna og jeg pynte til advent med engler og lilla duker og lys.
  Så flotte sokker du lager. De har du virkelig fått dreisen på!
  Ha ne god helg.

  SvarSlett
 3. Hei:) du altså, sokkestrikkemester!!;) Herlig med advent, kos deg! Nettbutikken skal sjekkes ut:)

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :