Sider

fredag 11. juni 2010

Rare uker…..

Hei igjen, og takk for at du stadig henger med på tross av kun plutselig blogginnlegg :-)

Den siste tiden har jeg strevd med ei tann som plutselig måtte rotfylles, og det tar visst tid.. akk og ve.. Jeg fikk tannverk ganske plutselig, det skjedde selvfølgelig på en lørdag, men fikk time mandag morgen. Første besøk gikk greit, ikke problematisk. Ved rotfylling så må man jo ofte tilbake flere ganger, og andre gangen jeg var der var det en grusom opplevelse – som jeg nevnte i et tidligere innlegg. Bedøvelsen virket rett og slett ikke. Så var jeg igjen hos tannlegen for et tredje besøk på onsdag, og da virket bedøvelsen.. heldigvis. Men det betydde nok at tannlegen fikk herja en del mer med tanna, for i dagene etter har det vært ganske smertefullt.

Poenget er egentlig ikke å sitte her og syte, hehe, men heller forklare at slike ting trigger dårlig form med en eneste gang. Så her har det ikke vært tatt i en strikkepinne eller heklenål på flere dager. Det blir mest å gjøre det aller mest nødvendige og prøve å holde hodet over vannet. Det greier jeg sånn noenlunde, men ting må ofres.

I dag er svigerfamilien samlet med små og store, da svigermor fyller år. Ikke noe rundt, men bursdag er det. I natt verket tannen min så ille at jeg ikke fikk sove. I tillegg skjedde det mange småting de foregående dagene, og det gjorde sitt til at jeg ikke orket noen familiesammenkomst  i dag. Trist. Som regel greier jeg å hvile nok i forkant, men denne gangen var det umulig!

Neste uke står i hvilingens tegn. Jeg håper på varme, late dager på verandaen. Jeg er alene fra mandag til torsdag, så da kan jeg virkelig ta meg inn. Hadde jeg tenkt.

Tannen min skal etter planen lukkes og gjøres ferdig tirsdag 22.juni. Skal også ta et hull som har dukket opp under en gammel amalganfylling, så jeg skal en tur dit 24.juni også. Etter det tar både tannlegen og jeg ferie! :-) Dvs, for meg blir det en fattig sommer. Når ca 9000 kr i tannlege utgifter før jeg tar ferie.. jadda.. Men tanngarden skal da være frisk og fin! ;-)

 

3 kommentarer:

 1. Huff, det var en dyr opplevelse. Jeg støtter virkelig de som jobber for at det kun skal være en egenandel på tannlege også.

  Men som du sier, tennene må vi ta vare på.

  Håper du kommer deg igjen snart.

  STor klem

  SvarSlett
 2. Hei på deg!
  Ikke noe særlig å få Karius og Baktus til naboer i øverste etg. Alltid bråk med de typene der. Godt at de ikke har oppsigelsestid, så kan vi som "huseiere" bestemme dagen for utkastelse. Ikke betaler de
  for seg heller...
  Lykke til! (Vet det er en prøvelse.)
  Klem fra krykkja.

  SvarSlett
 3. Uff, tannproblemer er ikke gøy!! jeg hadde en slik runde da jeg gikk med eldstemor. Det endte med at jeg måtte bygge bro, da tannen knakk før rotfylling....forferdelig vondt en hel sommer og forferdelig mange tusenlapper som fløy da ja!! Håper formen og energien kommer seg hos deg, og lykke til med videre tannfiksing!

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :