Sider

onsdag 1. juni 2011

Aaaaatsjo…

og så en kilo pepper.. aaatsjooo.. og så rører du omkring..aaastsjo.. og tømmer deigen på ei fjøl..aaatsjo.. Det var da fælt da..

Ok, litt dårlig humor var vel det, men jeg syntes det var litt morsomt, og siden jeg bestemmer hva som skal skrives, så får det stå.

Og når hemmeligheten skal avsløres, og sannheten skal frem, så er det ikke en kilo pepper som forårsaker nysingen min, det er noe kalt forkjølelse. Det kom sigende inn på søndag kveld, og selv om jeg gjorde alt i min makt for å fortelle den at den var uvelkommen, så bare ble den.

Bortsett fra tett, kilende og rennende nese, odde symptomer som verking i bihuler den ene dagen, vondt i halsen den andre og trykk i ørene, så er ikke de andre symptomene så ulikt de jeg har til vanlig. Feber og feberfølelse er ganske likt, verking i kroppen er likt, nedsatt allmenntilstand er likt.. and so it goes. Det som jo trykker en litt ned er når de samme gamle symptomene er der fra før av, og så kommer det andre på toppen. Ja, det er bare å innrømme det, jeg måtte kaste inn håndkleet. Håndballavslutning med 9-åringen kunne jeg ikke delta på, jeg kunne ikke avlaste min kjære og i det hele tatt så har jeg bare konsentrert meg om meg selv. Jeg har til og med gått til det skrittet og tatt Paracet Smilefjes som blunker Det er ikke hver dag, skal jeg si deg.

Men som jeg sier; det som går over blåser jeg rett og slett i. Jeg står i det og så går det over når det går over. Vann, Farris og alt flytende går ned, matlyst har jeg ikke men det er greit sånn når vi er i starten på sommeren – her er nok å ta av Smilefjes som blunker

Apropos sommeren så er det nyyydelig vær her i dag. Riktignok blåser det litt, men det er så god tsom skyfritt og sola skinner og varmegradene bare spretter frem fra vinterens skjulesteder. Dette kan jeg så absolutt like.
Feberen er ikke borte, så jeg holder meg inne. Jeg kreker meg frem og tilbake til vaskerommet, en ekte husmor lar ikke sånt flott tørkevær gå fra seg. Nå skal alle få rene klær igjen.

Fra i kveld er det bare min kjære og meg hjemme. Nydelig å ha varme og gode dager, uten altfor mye på programmet, å se frem til. Sove lenge, grille litt, drikke litt vin, ta seg en liten tur (eventuelt lur)… gjøre akkurat det som faller oss inn.

Vel, det er bare å ta seg en lur nå også..

Det er fortsatt mye styr for å få til kommentering  hos flere av dere, men jeg leser litt innimellom og prøver å følge med. Jeg kommer som vanlig sterkere tilbake!!

3 kommentarer:

 1. Stakkers deg. Ikke kjekt med forkjølelse om våren... God bedring!

  SvarSlett
 2. Hei igjen!
  Ønsker god bedring til deg, med håp om at du får nyte sommerdagene dere har i vente.
  Ha en fin sommerhelg.(Må være herlig!)Her har vi hatt en laaaaang byge med "strålende" regn i mai mnd. MEN, alt er irrgrønt og asfalten er sort, ikke hvit. Etter et halvt år med vinter, er vi ikke kravstore.
  Klem fra krykkja.

  SvarSlett
 3. Jeg sitter her med samme symptomer. Men det kan jo være allergi for det man vet! Ønsker deg en riktig god bedring.

  Det er litt problemer fortsatt her på blogspot, og jeg har opprettet meg en blogg til.. http://www.starbear.no/lavina/

  Kjekt å ha en til om systemet svikter her..

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :