Sider

onsdag 11. januar 2012

WordFeud!

En smarttelefon har gjort det mulig for meg å være online selv når kroppen svikter og jeg blir sengeliggende. For det er ikke allitd hodet er heeelt ute, selv om kroppen er en verkebyll og trøttheten nesten uutholdelig.. forstå det den som kan.

Min smarttelefon har ikke gjort meg smartere (!), men mer tilgjengelig. Den er en liten datamaskin og jeg kan gjøre enkle ting på den som epost, facebook, twitter og annet.. Hadde jo hørt om WordFeud fra mange før jeg endelig tok steget selv.

Om jeg ble hekta? Jepp, en anelse…
Etterhvert gikk jeg til det steget å kjøpe meg den reklamefrie, så jeg investerte 17 kr på en app.

Det fine med det spillet er at det går ganske sakte. For meg med ME-hue så altfor ofte er det veldig praktisk. Man spiller flere spill om gangen, men man kan ta den tida man trenger.

Nei, ingen har bedt meg om å skrive om WordFeud, jeg gjør det av hjertens lyst. For jeg morer meg med dette spillet.

Da jeg skrev på Facebook at jeg drev med WF, så fikk jeg mange henvendelser i innboksen min med invitasjon til spill. GØY!

6 kommentarer:

 1. WF er kjempegøy!!! Add meg gjerne om du vil: Shamuish

  SvarSlett
 2. Hihi, jeg elsker WF. Ligger ofte i sengen om kvelden og slenger inn noen ord før jeg sovnet. Kjempe avslappende :))

  SvarSlett
 3. Så bra at du kan aktivisere deg på dårlige dager. Så det stod en god del om spillet i avisen i dag her vest. Må kanskje gå til innkjøp av det jeg også...

  SvarSlett
 4. Jeg har prøvd to spill og er ikke hekta. Egentlig litt sur fordi jeg syns ordboka er så teit. Når ble ea et norsk ord? Og hvorfor kan jeg ikke skrive OB eller OJ, mens OD og CAD er greit? Men for all del, prøver gjerne igjen (lloft).

  SvarSlett
 5. WF er kjempegøy - helt hekta:)

  SvarSlett
 6. Huff, jeg har blitt helt hekta på WF. Trengte ikke akkurat enda en tidstyv... Men det er gøy!

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :