Sider

mandag 11. mai 2009

Laber uke!

Dette har vært en laber uke. Mandag for en uke siden følte jeg meg helt ør og rar. Den natta fikk jeg omgangssyken så det holdt. Faktisk er jeg ikke i slag enda, dette har tatt veldig lang tid, og det at jeg ikke får i meg noe særlig mat, gjør at jeg er trøtt og uvel. Dårlig med energi er det jo i utgangspunktet, så det er lite å skryte av!

Onsdag kom ungene, og det var koselig. Snuppa på 7 1/2 hostet en del den første natta, og på torsdag morgen var hun varm. Vi er ikke av de hysteriske så vi tok ikke tempen, men varm var hun - tydelig feber, og selv om allmenntilstanden var helt grei, egentlig, så valgte vi å holde henne hjemme. Samme var det på fredag. Så her har det ikke vært noen sjans til å ta seg inn, nevneverdig for min del.

Så uke 19, 2009, kan godt gå i glemmeboka for min del. Nå har jeg tenkt å se fremover mot en uke som værmelderene på tv2 sier skal bli varm, god og solrik. Et høytrykk er visste ventet innover landet i løpet av dagen, og skal glede oss med høye temperaturer, sol og vind fra øst.. alt det der til sammen skal visst være bra!! :-)
Jeg venter i spenning!!!!!!! Gleder meg til en varm 17.mai, i motsetning til i fjor som det var bikkjekaldt!

Ok, bildene er kanskje ikke så innmari bra ser jeg nå, men snuppa er på skolen, så noen nye får jeg ikke tatt.. Dette er mitt spinkle forsøk på å være litt kreativ. Min stedatter fant nemlig ut, da vi var ute for å kjøpe bukser, at hun TRENGTE et skjørt hun kunne danse i. De 5 hun allerede har i skapet kunne hun ikke gå ned i spagaten med, nemlig.
Men kule skjørt er ikke bare og bare å finne, men dette jeansskjørtet fant vi på H&M til en overkommelig pris, og så tenkte jeg stille inni meg at 'dette må jeg kunne gjøre noe med..'. For en gang skyld: som tenkt, så gjort! Lines Hobby i Tønsberg hadde fine Swarovski-krystaller som man kan lime på omtrent hva det måtte være. Også tøffe jeansskjørt som er kjedelige, MEN som man kan gå i spagaten med..... hehe..
Her er vår spede begynnelse, vi har strøket på (det er lim under krystallene, eller diamantene som vi velger å kalle det, som aktiviseres når man går over med varmt strykejern) 3 diamanter langs hver lomme. Vi måtte teste først, så dette er kun første runde. De satt like godt på etter en runde på 60 grader i vaskemaskinen, og det må sies å være bra.
Snuppa var veldig fornøyd, og jeg er ganske imponert over at jeg faktisk kom på at jeg kunne stæsje det opp selv..hehe. selvskryt er bra, det kommer fra hjertet ;-)
Den observante leser kan se av bildene at hun også er lykkelig eier av en High School Musical-genser, som hun fikk av gjengen på Husvik til jul. Den er hun veldig stolt av, og ønsker seg nå en Hannah Montana t-skjorte MED glitter.. wohoo..
Lørdag fikk vi forresten sett den berømte Hannah Montana-The movie. Tante og kusine var også hjertlig tilstede, og selv om det kanskje ikke er den beste filmen jeg har sett (!!) så var det helt ok underholdning. En typisk glanset Disneyproduksjon, men det at det ikke bare var tyggegummi-pop i høytaleren gjorde at den er underholdende for foreldregenerasjonen også. Småjentene var veldig fornøyde, og etter 2 timer i kinosalen, hoppet de høye på sukker og pur glede hjemover mens de skravlet og lo. En vellykket lørdag!
Vi hadde forresten forberedt oss godt med å høre på Soundtracket til filmen, og jeg tok meg selv i å kunne altfor mange tekster... hehe..

Her er et lite utvalg av blomstene som befinner seg i stua vår på dette tidspunktet. Alle orkideene jeg nå har og som for tiden blomstrer, er orkideer som har kommet igjen for 2. og 3. gang. Det er like moro hver eneste gang. Knopper spretter og beriker livet...
Har også en Hortensia ---->>>>>>>>>>>>>
som jeg er veldig stolt av. Den har vart nå en måned, og jeg har stullet og stellet med den, hver eneste dag. Jeg håper å kunne sette den ut på verandaen i sommer, nå får den bare komme ut når det er godvær :-)
Denne uka blir det forberedelser til 17.mai for min del. Ingen store planer, annet enn at mamma kommer en tur på tirsdag, tror jeg. Muligens en tur til Stokke på onsdag hvis formen holder. Dette året har jeg greid å holde koken noenlunde fordi gode venner har kommet til meg, istedenfor at jeg har brukt krefter jeg ikke har på å reise rundt. Det har vært bra for meg. I tillegg har jeg en veldig snill mann som kjører meg når det trengs. Foreldrene mine har også vært greie og kommer oftere hit enn vi er der. Små ting som gjør min hverdag veldig mye enklere, og som gjør at jeg får flere gode dager. Og gode dager liker vi alle!! :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :