Sider

tirsdag 30. juni 2009

Blir så glad!

Siden vi bor i en stor leilighet midt i Tønsberg har vi ikke hage, selv om vi har fellesareale med resten av naboene, men verandaen vår er på ca 25 m2, ligger i 3.etg og har utsikt til sjøen. Med andre ord er det ingenting å klage på her :-)

Jeg har blitt glad i å stulle med blomster, og denne sommeren bugner det av blomster hos oss.

På bildet under har jeg laget en liten "oase" under det store stuevinduet vårt. Når lyktene tennes på kvelden (rettere sagt LYSENE INNI lyktene) er det riktig så stemningsfullt. Skal se om jeg ikke får tatt noen bilder av det siden. Lyktene er stort sett gaver fra venner som har vært innom, og jeg synes de alle er vakre! Den fine rosen fikk jeg av en venninne som var her og lærte å hekle englemasker. Trude ble riktig så flink, og rosen stortrives! Den vokser og blir bare mer og mer nydelig.Benken er kjøpt til 299,- på Jysk, og den skrudde jeg sammen helt selv.. ikke verst med min tålmodighet. Ønsket meg hvit, men alle hvite jeg fant var enten dyre eller vaklevorne.. Kanskje jeg må trå til og male..?

Solsikkene er og blir fine blomster. Potten fikk jeg i gave fra Lene og gjengen, og synes dessverre lite. Men den gjør nytten, og skal få noen nettere blomster neste gang. :-)

Tomatene teller 11 stykker! Og jeg har ikke engang pottet om. De små, spinkle plantene jeg kjøpte i mai har blitt riktig så flotte. Både mamma og pappa har vært på meg om den ompottinga, så jeg tør ikke å ha besøk av dem før jeg har utført oppdraget... Må kjøpe mer jord, og sånt tar jo som kjent tid...

Oppskriften er en kakeboks, noen lecakuler, litt jord og en pakke med oppbløtte erteblomstfrø. Da blir det erteblomster. Disse har nå fått nytt sted å gro, mer leca og mer jord, og det ser det ut til at de trives med. Satte oppi et gammelt espalier jeg har tatt vare på, så håper jeg å få nydelige erteblomster som slynger seg oppetter husveggen.. :-) Det er lov til å drømme.

Duken er kjøpt på Hemtex i Tønsberg, og er riktig så sommerlig. 50 kroner var ikke så ille for den, synes jeg. De små lyktene kjøpte jeg til å ha som bordpynt. 100 kr for 4 stk.

1 kommentar:

  1. Hei på deg! Takk for koselig hilsen på bloggen min. :) Så mange fine blomster du har utenfor vinduet ditt. :) Ha en herlig kveld!

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :