Sider

tirsdag 9. juni 2009

Juni!Vi er allerede på den 9. dagen i juni. Pinsa har kommet og gått, og vi koste oss veldig på fjellet. Bare min kjære og jeg i roen på fjellet. Hytta ligger vel drøye 850 moh, og vi hadde ca 20 grader i skyggen alle dager. Det er levelig. Det ble steking i sola for min del, og kalde øl under parasollen, grilling og pludring med min kjære. Et virkelig herlig liv.
Nå har vi gått inn i siste innspurt før skoleferien, og det er avslutninger an mass, samt et renn av fotballkamper og ting ungene skal være med på. Moro det, moro å følge opp. Eldste av ungene skal over på ungdomsskolen fra høsten, og med ett har vi en ungdom i huset. Det er spennende og utfordrende, har vi allerede fått erfare.
Til helga skal vi besøke et vennepar i Horten, og ellers blir det total ro for min del. Jeg ødela beinet mitt 16.mai, og har haltet siden det. Måtte avlyse en liten Londontur med mor og søster pga det beinet, men vi håper å få til en ny tur over sommeren.
Formen min er ikke veldig god, men jeg prøver å henge med så godt jeg kan. Rutiner og et jevnt liv gjør at jeg greier meg. I tillegg er jeg en racer på å presse meg, og så får jeg heller ta meg inn i etterkant. Ikke lurt, men et triks for å kunne "leve"!
Under her er matboksen jeg laget til 7 åringen.. jeg tenkte det ville få matlystene hennes enda bedre, og den er veldig annerledes enn alt det andre prinsessestyret.. Men den ble visst for fin for mat, så hun tok den ned på rommet og gjemte den. Dermed måtte hun glemme den i stua før jeg kunne ta bilde av den, og Gud forby om jeg så oppi.. (neida, jeg har ikke sett, bare ristet litt.. høres ut som småstein!) Men boksen kjøpte jeg til 10 kr, og blomstene er limt på, kjøpt på Nille.. billig billig..
3 kommentarer:

 1. Åh, så fin den ble:) Masse gode ideer her ja;) Håper du vil titte innom bloggen min også, når du er ute i internett verdnen:)

  www.husmorlivet.com

  SvarSlett
 2. Hei!
  Takk for hyggelig kompliment, og for at du tok deg en titt på bloggen min. Skal definitivt sjekke innom bloggen din! :-)

  Velkommen tilbake hit også.

  Therese

  SvarSlett
 3. Hei. Takk for at du vil følge meg.
  Fin blogg du har, og jeg skal se mere til den.
  Ønsker deg god helg.
  Klem Ann<3

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :