Sider

mandag 12. april 2010

Første vårhelg med knallvær!

I helga har det vært helt fantastisk vær, og vi har tilbrakt mye tid ute. Verandaen er nå skrubbet og kostet og vasket og puslet med, og grillen er også klar for ny sesong. Vi fikk akkurat inviet grillsesongen med det som var igjen av gass, så nå må vi hente noen nye kilo propan. :-)

spring_colalge-1187

Lørdag var vi ute og prøvde bil. Jeg fant bilen i mitt liv, en VW Touran 2007 mod TDI, 2,o liter. Det er leeeenge siden jeg har blitt begeistret for en bil, men denne falt jeg for. Selvfølgelig altfor dyr for oss, men det er lov til å ønske seg :-) Det ligger en oppgradering av bilparken i kortene, så det er viktig å se seg rundt. Jeg engasjerer meg ikke veldig i den debatten, da min bedre halvdel har betydelig mye mer greie på sånt enn meg… men jeg godtar ikke alt ;-)

touran2010

Søndag var det utedag delux og det gjør noe med humøret. Utfordringen er vel at det suger litt krefter, og det får jeg igjen i dag, men pytt det tar jeg på strak arm :-)

Eneste aktivitet (av husarbeide) i dag har vært vask av stuevinduer – så nå slipper lyset atter inn i stua.. :-) Det er egentlig ikke verken langdrygt eller veldig slitsomt fysisk å vaske vinduer, men det er en psykisk bøyg som må forseres…. hehe.. fornøyd med meg selv.
I morgen skal jeg til optikeren og se om hun får robbet meg for noen kroner. Kanskje min verden kan bli enda klarere.. woohooo.. er det mulig, liksom!!

happy_spring-1185

Bildene jeg hadde tatt i helga ble på mystefistisk vis borte – derfor måtte søke rundt på det store www for noe å pynte innlegget med. I morgen skal jeg innom hagesentret (have mercy)så da kommer det sikkert snart noen fine bilder ;-)

God mandagskveld!

2 kommentarer:

 1. Hei igjen!
  Kjekt å høre at du har hatt en flott vårhelg. Det har jeg også. Datteren og jeg skulle hjem fra hytta søndag, men dengang ei. Hun er for tiden sykemeldt, så vi dro ikke hjem før mandag. Var herlig i sola.
  Vi får vinteren på besøk igjen om noen dager. Snøen kommer helt i fjæresteinane, hvis det blir som yr.no vil.
  Ha det godt!
  Hilsen fra krykkja.

  SvarSlett
 2. Ja, nå er det bare såååå deilig å være ute! Jeg er så heldig å takle lys ganske godt, så lenge jeg har gode solbriller. Bruker mye av tilden min ute i hagen, med kameraet rundt halsen, klar til å fange små blinkskudd og det skulle suse en humle,eller krabbe en maur forbi.
  En tur på garteri er lykken. Jeg skal gjerne en tur i morgen, men bare se, ikke kjøpe. Ihvertfall ikke enda. Må få litt bedre overblikk over hva som ikke har overlevd i hagen etter vinteren. Ønsker deg en riktig god helg.

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :