Sider

onsdag 7. april 2010

Rolig kveld

I kveld trodde jeg det skulle bli en rolig kveld i tosomhet, men det ble en kveld i, vel ensomhet var vel å ta i, men alene ble jeg. Egentlig helt greit, altså, jeg liker meg alene også. :-) Min kjære er med i 17. mai-komiteen på skolen til datteren og nå er det jo møtevirksomhet på programmet. 17.mai er skremmende kort tid unna når jeg tenker etter.. men det var ikke det jeg skulle drodle om i dag :-)

Jeg har brukt kvelden til å surfe litt på det store internettet/cyberspace/www – kjært barn har mange navn – og for en gangs skyld har jeg sett litt på ting jeg kunne ønske meg. Pussig nok (ironi) endte første titt på en bok:

9137132288

Camilla Läckberg har blitt en favoritt, og jeg har visst en stund at hun har gitt ut en kokebok også, sammen med en lokal Fjällbacka-kokk; Smakar från Fjällbacka. Den kunne jeg godt tenkt meg, altså. Matlaging har jo blitt en hobby for meg, og jeg er stadig på jakt etter gode retter å diske opp med.

Videre tenkte jeg at jeg har så lyst på en litt kul kjole, men da gikk det fort en time og vel så det ut i intet – jeg finner liksom ikke noe jeg tror vil passe meg.. Men så så jeg på MyCinnamonGirl, og der var det iallefall en knallfin kjole til 8 åringen.

ad7a747aabc394adf1af5d53398f0b80-image

Hun ville elsket denne, tror jeg. Den finnes i størrelser fra 6mnd til 12 år, og jeg tror hun ville likt en blå en. Blå er nemlig favorittfargen for tida. Den koster 399, hvilket ikke er veeeldig mye, men mye nok. Trøsten er at kusinen kan arve! Må tenke litt, men jeg tror hun vil elske den!!

Finnes også i voksenstørrelse, men jeg vet ikke om blonder og hjerter er helt min stil.. fniiiis…

Det slår meg at et innlegg om klær, annet enn selvstrikka, er ekstremt utenfor hva jeg ville forventet av meg selv!! Jeg er så absolutt ikke opptatt av klær. Jeg liker å se bra ut, men jeg kan ikke fordra å handle klær, feks. Å gå inn i butikker med det målet å handle til meg selv får meg til å fryse på ryggen. Å handle til ungene eller mannen min er helt greit hvis de trenger noe. Meg selv, not so much. Svitsja innom kanalen FEM i sted, og der sa Camilla Malmquist Harket akkurat det samme, det var litt godt å høre, for hun ser jo skammelig bra ut i tillegg!
Men for all del, send meg til en bokhandel, og jeg skal da greie å svi av noen tusenlapper på relativt kort tid ;-)

Vel, jeg fant ingen kjole, men jeg gir ikke opp. Sommeren er enda ung – faktisk så ung at den ikke har begynt enda. Jeg skal holde utkikk. Svigerforeldrene mine skal feire gullbryllup i august, så jeg håper å finne noe til da. Er 4 måneder nok..? haha.. antakelig ikke ;-)

Jeg skal snart finne senga. Knausgård venter på nattbordet! I morgen håper jeg på sol og utetørk for masse klesvask.

God natt!

 

3 kommentarer:

 1. Hei igjen!
  Enig med deg. Knausgården var meget lesverdig.Deilig når en bok fenger sånn at problemet er å løsrive seg. Jeg venter på nr. 2.Laaang venteliste på biblioteket.
  I dag skal jeg være med eldste datteren på hytta. Den ligger ved sjøen. Vi skal nok kose oss i finværet. Kommer hjem søndag.
  Lykke til med kjolen.
  Ha en strålende helg med masse sol.
  Klem fra krykkja.

  SvarSlett
 2. Hei!
  Takk for tipset ang. kjolenettbutikken. Det spørs om ikke det blir handel der ja...
  Enig med deg igjen! Handle til seg selv er pyton!! Blir bare når jeg absolutt MÅ. Jeg får håpe jeg blir husket for noe annet enn garderoben min..
  Hilsen krykkja.

  SvarSlett
 3. Å, de kjolen var kjempesøt!! :DD

  KL

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :