Sider

mandag 24. mai 2010

Hvilken herlig pinse!

Denne pinsen har vært aldeles nydelig. Herlig vær fra tidlig til sent! For oss har helga også bydd på dugnad for idrettslaget til 8,5 åringen. Så mens hun har spilt, har vi andre drevet dugnad. Sånn må det være, og jeg synes dugnad er en utrolig fin ting. Om ikke jobben er så spennende, og det ikke var spesielt morsomt for min mann å stille søndag morgen kl 07, så er det veldig viktig med dugnad og viktig at alle stiller!

Jeg fikk også bidratt. Satt vakt på en skole der ulike lag overnattet. Det brakte frem minner fra min egen tid som spiller, og hvor spennende det var å reise på cup. Man husker jo sjeldent hva resultatet ble, men opplevelsen og spenningen sitter i.

For meg var det veldig viktig å kunne bidra, for formen min har vært alt annet enn veldig morsom de siste månedene (som jeg har klaget over før ;-) ) og jeg liker jo å stille opp ved feks dugnader. Sånn er jeg oppvokst, og det er noe vi vil videreføre til ungene her i huset også.

DSC00191

Ellers er det “hagen” som opptar meg om dagen. Verandaen vår spirer som bare det, og over her ser du agurkplantene jeg fikk av min snille svigerinne. Jeg håper de blir noe av. De er godt drenert og jorden er næringsrik og god, så jeg håper vi kan plukke agurker fra egen avling i sommer :-)

Bildene er tatt for noen dager siden, og med denne varmen har blomstene bare eksplodert i det siste. På få dager har det virkelig vokst seg til og blitt mye utav lite. Jeg sådde noen frø, blant annet, og de spirer som bare det. Det tok to dager før det var tett i tett med spirer! Da blir jeg så utrolig glad og stolt og fornøyd. På bildet under her er det tomatplanter i de runde pottene, og i den avlange hadde jeg akkurat sådd frø. Der spirer det som bare det. Skal prøve å få tatt bilder i løpet av dagen.

DSC00190

Så her er ting bare velstand :-) I morgen reiser min kjære til Bergen igjen, og ungene kommer hjem hit på onsdag, så da blir vi alene 2 dager. Det blir nok også fint, vi lader vel til den store Eurovision Song Contest 2010, i år fra Telenor Arena, Fornebu, Oslo.

Heia Didrik! :-)

 

2 kommentarer:

 1. Hei på deg!
  Dugnadsånden lenge leve! Kan huske fra år tilbake at dugnad var var botimot en fritidssyssel for mange.
  Vi ble "kjærtegnet" av varm luft et par dager. Nå er vi tilbake til det som har vært normalen denne våren, med ca. 5 gr. og snø på hytta.
  Men vi kan jo gi hverandre varme klemmer.
  Hilsen krykkja.

  SvarSlett
 2. Heisann! Det er fantastisk når fint vær klaffer med lang-helg!
  Dugnad er en fin ting, ja! Godt å dra lasset sammen av og til.
  Gøy når det spirer så fort! Jeg sådde litt veldig tidlig i år, og de står ganske fint nå, ihvertfall hvis jeg sammenligner med min egen såing andre år. Så nå har de fått godt stell og kan snart plantes ut. Det er bare hageblomster.
  Ha en god kveld! Ellen

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :