Sider

torsdag 27. mai 2010

Bøker igjen :-)

Så har jeg igjen vært så heldig å få et anmeldereksemplar fra de flotte folkene på Juritzen forlag. Kjempegledelig overraskelse! Denne gangen er det krim, og jeg gleder meg til å ta fatt:

Forside Mørke netter i Barcelona.indd

“Petra Delicado er politiinspektør i Barcelona. En krimheltinne med en fargerik bakgrunn av ektemenn og originale elskere. 40 år, tidligere advokat og nå forsøker hun å kombinere behovet for et kjærlighetsliv med trangen til å løse vanskelige mordgåter.

MØRE NETTER I BARCELONA begynner med et lik på en benk i en park. Det ser ut som en uteligger som har blitt slått i hjel, men etterforskninger avslører en helt annen historie. Petra Delicado må oppsøke de mørkeste bakgatene i Barcelona for å rulle opp et voldelig nettverk som ikke går av veien for å banke opp en kvinnelig politiinspektør.
Dette er førsteklasses krimlitteratur som det oser Spania og Barcelona av. “

Så dette kan bli en veldig fin leseopplevelse. Jeg liker jo krim, og er åpen for nye forfatterbekjentskap.

For noen få uker siden fikk jeg også boken SHARBA fra samme forlag. Den boken har jeg slitt en stund med å komme igjennom, dessverre. Det er nok fordi formen ikke har vært (er) så god, så jeg legger den bort og tar den frem i sommer engang. Nå skal jeg kose meg med nyvinningen :-)

Jeg må bare si at jeg blir kjempeglad når jeg får sånne overraskelser i posten! Hentet pakken på posten isted, og siden vi parkerte på korttidsparkeringen (30 minutter), så raste(i den grad en ME-angrepet raser noe som helst.. hihi) 8,5 åringen først innom posten, og så innom H&M for å finne et par sommerplagg til henne. Alt fra i fjor er nemlig altfor smått! Det ble fangst. Denim piratbukse og en turkis topp. Turkis er favorittfargen hennes, og det blir nok mer sånt utover sommeren. Nå har hun i alle fall noe når sjokkvarmen kommer til uka.

I morgen kommer min kjære hjem, etter noen dager i Bergen, igjen. Gleder meg!

God helg!

2 kommentarer:

 1. Så deilig med bøker i posten!
  Turkis er en deilig farge, litt kjølig og veldig sommer også litt sånn gladfarge. Jeg har handla masse turkis til minien. Turkis og rosa er også ganske fint. Og rosa har hun som kjent nok av...
  Blir godt å få gubbelure hjem i hus, en uke borte er i overkant, hehe.

  SvarSlett
 2. God leselyst! Så gøy med nye bøker! For tiden har jeg ikke nok konsentrasjon til å lese, men jeg koser meg med krim på lydbøker, da er det jo bare å lytte på samme cd mange ganger, helt til jeg får innholdet med meg...:)
  Ha en fin dag.

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :