Sider

tirsdag 18. mai 2010

Vel overstått nasjonaldag!

Det har vært en feiende flott nasjonaldag i 2010. Perfekt bunadvær, ikke vått men litt overskyet og greie temperaturer. Siden vi bor i byen er 17.mai litt enklere og det er veldig gøy å bo i begivenhetenes sentrum.

Formen min har ikke vært så bra over en lang periode, så jeg var spent på hvordan kroppen kom til å reagere. Men jeg lot som ingenting og lot humla suse, og selv om beina sviktet utover ettermiddagen, så er jeg godt fornøyd. Vi hadde slekta på pølser/brus/is/kake – det vanlige – etter barnetoget og siden jeg fikk god hjelp til å begynne på isspisingen av min gode nevø Lars, så gikk det veldig fint. Han og jeg var virkelig årets 17.mai-venner, og siden hans snille og hjelpsomme mamma også bidro med kake og diverse til selskapet, så ble det lettvint å være meg.

Sist fredag hadde vi besøk av min mor og min lille kusine på 5,5. Det var skikkelig morsomt! Mamma var leid inn for å sy underskjørt til husets 8,5 årings bunad. Jeg er ikke sååå god venn med symaskinen at jeg tok på meg det oppdraget, men mamma fikset brasene. Vi rakk også en liten shoppingtur med jentene, og 8,5 åringen fikk sneket seg til en rosa haremsbukse av sin stebestemor… Jeg var ikke overbegeistret over valget (!!) men hva kunne jeg gjøre, og uansett var ikke det et slag jeg valgte å ta. Snuppa skjønte allikevel hva jeg mente, for jeg prøvde å avlede med andre varianter, men hun og bestemora var veldig enige.. dermed måtte jeg slukøret innse at snuppa nå eier en haremsbukse.

I rettferdighetens navn så ser den myyye kulere ut på snuppa enn på dette bildet.

DXL805_73494_47005_45_7813

(bildet er tatt fra hm.com)

Jeg har såvidt begynt å plante ute på verandaen, så det spirer. Den overnevnte snille mammaen til Lars har også bidratt med tomat- og agurkplanter til meg, noe jeg ble kjempeglad for. Jeg ligger etter med planting i år, siden energien rett og slett ikke har strukket til. Men det får være – sånt skjer :-)

Min kjære mann er for en liten periode ukependler til Bergen, så her er det stille og rolig nå når ikke ungene er her. Håper at jeg kan ta turen vestover en helg, så vi kan få en hotellweekend bare vi to. Det hadde vært kos.

Det kommer bilder her bare jeg får sortert dem.

Nå ønsker jeg bare alle en riktig god tirsdagskveld! Takk for at dere stadig stikker hodene innom her og sender hyggelige mailer til tross for lite oppdatering til tider.

2 kommentarer:

 1. Du kan da ikke MENE at harmesbukse er stygt???? Husker dengang på det glade nittitall da jeg var stolt eier av to stk. En brun og en syrin... kjøpt på en av byens store motehus (all den tid man finner store motehus nordpå), de kostet mer enn min månedslønn som helgehjemmehjelp og var ufattelig fine. Og fjonge. Vel, jeg ser at de henger på stativet, selv der jeg handler klær i dag. Men jeg henger de raskt på plass. For å heller leve i trua om at jeg kledde buksene dengang da jeg var slank og uten både bilringer og ett og annet grått hår;)

  SvarSlett
 2. Hei på deg!
  Vel overstått nasjonaldag. Trasig at helsa får svi sånne dager. Men du er jo superflink til å ta det som kommer.
  Her var øs, pøs regn. Trasig for alle våte, kalde barn som var i sin fineste stas.Men vi ropte hurra likevel altså.
  Ønsker deg og dine ei flott pinsehelg!

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :