Sider

torsdag 22. juli 2010

Ferietid

Det er ferietid, også i vårt hjem. Alle har ferie, utenom meg.. Når alle er hjemme og har ferie, betyr det ekstra belastning for en skjør stakkar (meg ;-) ). Det er ikke nok ro og fred, og jeg er ikke av den typen som er så flink til å skjerme meg selv. Men nå går de første 2 ferieukene mot slutten, og jeg har greid meg ganske bra antakelig. De neste 2 ukene er min kjære og jeg alene + at han skal jobbe. Det kan være bra for meg – for oss alle.

Vi har vært 1 uke på hytta i Telemark. I år var vi slett ikke heldige med været, det var regn hver eneste dag i ulik styrke, og når det ikke regnet var det ihvertfall overskyet. Men vi koste oss inne med kortspill og brettspill og Uno og Svarte Per… lang liste spill. For ikke å snakke om Maxi Duckzy’en. Det er en versjon av Maxi Yatzy som husets snart 9 åring fikk i Donald for en tid tilbake. Veldig gøy, og yatzy blir en slags besettelse “bare en gang til”. Det ble også litt museum og sånt i Rjukan på en dagstur vi hadde. Mann og barn gikk opp til Norsk Industriarbeidermuseum, men da måtte jeg gi tapt. Det ble lesing i bilen i steden – sånn får det være når kreftene ikke holder. Men ellers holdt de relativt greit, og jeg synes jeg bestod en uke på hytta med glans.

Jeg leste den siste boken i Twilightsagaen der oppe, halve “Blodleie” av Johan Theorin og strikket 2 par sokker – så litt tid til egne ting ble det også. Ungene er så store nå at de setter pris på å lese for seg selv eller pusle med egne ting. De greide også å spille litt sammen bare de to også, så verden går så absolutt fremover.

I dag skal vi feire skjønne, lille Siljemor. Tenk at det har gått et år siden hun ble født, tida flyr avgårde. Dagen feiret hun på ferie i Bodø, men i dag blir det selskap og feiring med hele slekta. Vi gleder oss. Jeg har bakt sjokoladekake og gaven er nesten klar :-)

Mer fra meg siden – takk for at dere fremdeles er innom og ser her – skal love mer action utover høsten.

Ha en fin dag!

3 kommentarer:

 1. Godt å høre at du har hodet over vann :)

  Koselig å lese at dere har det fint i ferien ;)

  STor sommer klem

  SvarSlett
 2. Jammen løste dere regnuken flott. Så mange flotte spill:) Det er en utfordiring med ferie, ihvertfall når været er dårlig.
  Jeg kjenner meg igjen i det du skriver, det blir mer jobb når det er ferie, ihvertfall for oss som trenger å hvile mye av dagen. Det blir mye mindre hvile nå, som alle er hjemme.
  Mine barn er nok litt større enn dine, og så lenge det er venner hjemme, klarer de seg godt alene.
  Jeg kan nok likevel se frem til skolestart, skal bli godtt å komme tilbake til rutinene.
  Ønsker det sol, og mulighet for mye hvile.
  Klem Hanne

  SvarSlett
 3. Så koselig å titte innom bloggen din :o)
  Ha en fortsatt fin ferie.

  Men du...hvordan har du fått til å skrive med enn annen font her på bloggen?

  Hege :o)

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :