Sider

onsdag 7. juli 2010

Heldig!

I går var det et år siden jeg fylte 35 ;-) Årene renner på, og det er egentlig helt greit. Jeg er fremdeles thirty-something og trives greit med det. 20-årene var bare rare, men når man har rundet de 30 så kjenner man seg med ett mye bedre. Kanskje man til og med liker seg selv bedre!

Et lite familieinnrykk ble det i går, og jeg serverte sjokoladekake og Pavlova, is og frukt. Ingen klaget, tvertimot tror jeg de koste seg. Det var jo en fantastisk fin dag her på Østlandet i går, rent værmessig, så vi satte oss på verandaen.

 GreenGate1

På mandag var vi og grillet hos svoger og svigerinne + barn, min kjære og jeg. De hadde pakke til hun gamle tanta si, og jeg fikk til og med god hjelp av Lars på snart 5 år til å pakke opp. Det var to fantastisk fine Lattekopper fra Green Gate, samt to fine skjeer i samme serie. Eeeelsker dem allerede. Jeg har overgitt meg, og innser at jeg liker Green Gate selv om “halve” blogglandia samler på dem. ;-)

Jeg fikk av min søster elektriske salt & pepper-kverner. Nydelig, ekstremt praktisk og veldig, veldig kult. :-) Et lite trykk, og du er hekta.. det er til og med lys under der salt eller pepper kommer ut, så man skal se hvor mye man får.

P7070005 P7070008

 

Veske fikk jeg også, mamma hadde vært på shopping (den var fra pappa også da.. ;-) ) og funnet en kjempefin veske. Jeg trengte faktisk en ny, kjøper aldri sånt til meg selv! Den er enda kulere enn den ser ut på bildet.

P7070006

Og en attåtgave fra svigerforeldre, en nydelig liten bukett fra hagen! :-)

Alt i alt en kjempefin bursdag. Jeg er veldig, veldig heldig!

:-)

 

1 kommentar:

 1. Hei på deg!!
  Jeg vil gratulere deg med dagen igår. :)
  Forstår godt at du føler deg heldig, og sikkert takknemlig.
  Her er et vers av Marianne Berge-Hansen som handler om det.
  En morgen den gryr og jeg takker for den,
  ser solen står opp
  til en ny dag igjen.
  Den skinner så vakkert
  på blomster og trær.
  Jeg føler og kjenner
  at jeg er her.
  Klem og hilsen fra krykkja.

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :