Sider

mandag 31. oktober 2011

Produserer julegaver

Man kommer i en knipe, altså, når man produserer ting man er veeeldig fornøyd med, men så er det julegaver man strikker.

Ikke for at disse små som får dette leser blogg, men deres nysgjerrige mødre er til stadighet innom Smilefjes som blunker 

Men et stikkord er jo Mariusmønster. Jeg har fått fullstendig dilla, synes det er så fint.
Til og med husets 10-åring ønsker seg et plagg, men ville bytte ut det mørkeblå med hvitt. Så får vi se hva vi får til, men hun må dessverre vente Smilefjes som blunker 

Teaser:

IMAG0058

Ganske lekkert, eller? Så får tida vise hva dette er.. Nå skal det festes tråder på dette, og så skal jeg vel ta et bilde så det kan vises etter jul.
Tenke seg til at jeg er ferdig med første julegave innen utgangen av oktober Smilefjes som blunker. Har også noe annet småplukk som er ferdig!

Ellers er familien fulltallig igjen. Det er deilig. Vel var det ryddig og fint her en hel halvtime etter at de 2 første hadde kommet hjem, og så bare eskalerte det derfra… Men heller litt rot og uorden, enn å ikke ha dem her.
Deilig å ha sin kjære hjemme også, selv om han er ganske i ørska etter å ha reist igjennom flere tidssoner, i tillegg til å stille klokka..

I dag skal vi ut og se på ski til meg. Snakk om være tidlig ute i år, da Smilefjes som blunker Så vi kan vel alle være enige om at dersom jeg finner ski nå, så blir det en snøfattig vinter. Sånn er det bare.

Ønsker alle en flott dag, denne siste dagen i oktober!

(bilde lånt fra Guuugel..www.google.com)

3 kommentarer:

 1. Det må jeg si.. Du flittige strikkemaur.. Jammen blir det flott, og så er det nyttige julegaver.. Mannen her i huset endte opp med ski på fredag. Kunne ikke si nei til skipakke hos XXL.. Men snøen kommer vel før eller siden..

  Ha en fin uke...

  SvarSlett
 2. Du er jammen tidlig ute med julegaver - flink :)

  SvarSlett
 3. Så deilig å vite at du er så godt i rute, da!

  Flink med hendene er du.

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :