Sider

tirsdag 7. januar 2014

Det gjelder å ha utstyret i orden


Det gjelder å ha ustyret i orden. Og når det kommer til utstyr i strikkekurven, så er vel det meste på stell.

Men før jul skortet det noe på kjøkkenutstyret. Heldigvis har jeg en snill mann som vet at jeg setter pris på sånt og han dro til med de to beste tingene jeg kunne ønsket meg til jul:

Stavmixer. Har stått på lista i hele høst, men jeg har ikke fått ut fingeren og kjøpt meg en ny. Hadde bestemt meg for å kjøpe en skikkelig en, men med skikkelig elendig form i omtrent hele 2013, så har det ikke blitt til det.

Men så fikk jeg denne til jul:

2014-01-07 14.26.51

 

En Bamix stavmikser som er HELT fantastisk. Den gamle jeg hadde var ikke skyggen i sammenlikning engang.
Denne gjør jobben skikkelig, kjapt og det er kun små plater som skal taes av og på, dermed slipper du det med at sporet du setter staven i blir slitt.
Dette er good shit, ordentlige saker. Vet at de fleste kokker bruker en sånn en.

Ja, den koster litt, men jeg antar at den varer i mange år, i motsetning til en middelmådig en som kanskje koster 7-800 kr, og så varer den et år eller to, samtidig som den ikke gjør jobben skikkelig.

Den andre tingen jeg fikk – ja, jeg er veldig, veldig heldig – var en Kenwood Titanum Major KMM020. Den jeg drømte om!


Titanium Major - KMM020

 

Brødbaking går som en lek, og marengsen ble helt fantastisk. Godt utstyr er virkelig bra, altså.
1.juledag hadde vi koldtbord med barna før vi dro på familiekakelag, og da bakte jeg fine rundstykker med den. Deigen blir så luftig og fin,
jammen merkes forskjellen med litt ekstra power og bra kvalitet.

Så kan alle andre ha den lekre Kitchen Aiden sin i fred Smilefjes som blunker Jeg har aldri drømt om en fin maskin, jeg har drømt om den som har krutt og kan gjøre jobben skikkelig. Når Kenwood Titanum Major KMM020 i tillegg ser såpass lekker ut som dette, ja da lar jeg alle andre maskiner være.

Jeg skal investere i kjøttkverna til denne, drømmer om å lage egne pølser og kverne egen kjøttdeig og kyllingdeig og alle andre godsaker. Lage sitt eget kjøtt til gode hamburgere, feks, naaaammm..

Om jeg tenker mye på mat og matlaging.

Ja.

Altfor mye.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :