Sider

søndag 14. juni 2009

Rapport fra en søvnig søndag...

I går var vi på besøk hos et vennepar i Horten. Siden jeg er litt lei av å gi bort vin eller blomster, så tenkte jeg at jeg skulle bake en kake. Det endte opp med en sitronkake (de fikk vin ved siden av, da.. :-) ). Var veldig god, men kunne sikkert blitt laget dagen før for å få satt seg litt bedre. Den skal jeg jammen bake igjen! Frisk og god, og et alternativ til de vanlige kakene man baker igjennom året til ulike anledninger. Skal legge ut oppskrift i morgen.

Var kreativ og hadde litt gul konditorfarge i melisglasuren.. ble ganske flott??!!
Det skal sies at jeg fikk god hjelp av Trude, som var på besøk. Vi hadde et lite kurs i hvordan man hekler englemasker, og Trude var en god elev :-). Kunsten er å huske å snu vettu, Trude... hihi.. og ikke snurre tråden rundt heklenåla! To be continued..

Lørdag morgen våknet jeg for øvrig opp til tomater på tomatplantene. De stakkars plantene har fått lite stell, kun litt vann i ny og ne. Det er Cherrytomater, og burde vært plantet om, men det får jeg gjøre seinere. Det var kjempegøy å se at det hadde kommet tomater - ble såååå glad!!!

Under her ser du erteblomstene mine. De spirer og gror godt i kakeboksen sin, men skal nå få litt bedre groforhold. Håper på et frodig "bed" på terrassen i sommer. Erteblomster er bare nydelige. Må huske å ta toppskuddene på dem etterhvert, så de blir frodige!

PS: Ny mal på bloggen var på sin plass.. noe sommerlig!3 kommentarer:

 1. Takk for hyggelig besøk i bloggen :) Kyllingkebabdeigen er litt løs før du steker den, men jeg la de i langpanna og de ble helt supre. Koselig blogg du har med oppskrifter, planter og strikking. Alt som hører en blogg til! Ha en fin uke!

  SvarSlett
 2. Hei på deg! Så morsomt å se at du har fått tomater på tomatplanta di! Jeg har nemlig også plantet cherrytomater, og lurer fælt på om det i det hele tatt blir tomater på planta. Men da kan jeg jo kanskje regne med at det blir det. :)

  Jeg er nok ikke så snill med tomatplanta mi som jeg burde da. Glemmer å vanne den og sånn, så den henger litt med hodet. Får håpe den overlever noen uker til! Ha en god dag!

  SvarSlett
 3. Min har ikke fått så mye stell heller, altså ;-) Men jevnlig vann er bra - og kanskje litt gjødning innimellom ;-)

  Du hadde så fin blogg! Mye fint der, veldig koselig stemning liksom.

  Ha en god dag du goså!

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :