Sider

lørdag 3. desember 2011

Vårt eget, lille julebord!

Når man faller utenfor arbeidslivet er det mye som forsvinner. Noen ting ante man ikke at man kom til å savne, men jeg må innrømme at jeg savner å bli invitert på julebord.

Min kjære blir jo invitert til sin arbeidsplass, men i år takket han nei pga andre ting vi hadde på plakaten, og dessuten er det sjelden de blir invitert med følge.

Det er ikke noe jeg savner inn til beinet, altså, men det er hyggelig å gå i juleselskap.
I kveld skal vi voksne her hjemme, som er alene i helga, ha vårt eget, lille julebord. Det blir dekket på spisebordet, og maten må være unnagjort til håndballkampen… Smilefjes som blunkermen dog. Vi skal ha julemat og øl og akevitt, og så har vi vin. Og sa jeg riskrem til dessert?

Det sniker seg langsomt mot jul. Vi skriver 3.desember, og det går seg til. Min kjære kan nesten ikke vente med å få opp juletreet, og har fått for seg at det ikke er oppe enda fordi han ikke “får lov” av meg.. Ikke visste jeg at jeg hadde sånn kustus på ham. Jeg sa bare at dersom juletreet skal opp så tidlig, så kommer ikke jeg til å være pro-motor.. Da får han fikse det selv.

Men her tolker han altså inn at mitt tonefall og kroppsspråk (!!) gjorde at det var ganske tydelig at jeg mente at han ikke fikk lov… hehe.. Han er søt, da Smilefjes som blunker 

I går kjøpte jeg meg en amaryllis. Ikke den på bildet over, min er fremdeles en grønn knopp. Er litt usikker på om den vil funke her hjemme, den overnevnte kjære er allergisk. Svibler kan vi feks ikke ha i hus, da han nyser og blir tett og klør. Ikke hyggelig for ham, og selv om jeg forstår så savner jeg den nydelige svibellukta.
Hvis det funker med amaryllis skal jeg kjøpe et par til! De er nydelige!

Vel, det var en liten pludring herfra. Trist å strikke og strikke og ikke kunne vise frem… men jeg holder ut!

Nevner at Håndball-VM fra Brasil begynner i dag. Damene våre er klare til dyst! GLEDE!!!!

3 kommentarer:

 1. Amaryllis er nydelige og de lukter ikke på langt nær så mye som svibler. Men nå er det vel ikke lukta han er allergisk mot ;-)
  På plantasjen har de 3 amaryllis for 150kr! Jeg tenkte å kjøpe, men bestemte meg for å vente til nærmere jul :-)

  Hadde jeg bodd i Tønsberg skulle jeg laget venninne JULEBORD og invitert deg :-)

  Klem Kari

  SvarSlett
 2. Takk, skjønneste Kari <3. Jeg hadde mer enn gjerne kommet på julebord til deg!!

  Jeg skal innom Plantasjen på tirsdag, på jakt etter en gren med trollhassel, kanskje det blir noe mer også ;-)

  God søndag, og god, spennende uke <3

  Klemmmer!

  SvarSlett
 3. Så koselig med eget julebord. Det er ikke hvor man er på julebord som betyr noe, men hvem man er sammen med... Så da har dere jo hatt et perfekt julebord dere da...

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :