Sider

søndag 15. mars 2009

Slow motion

Det har vært lite aktivitet i det siste. Mars har til nå vært preget av sykdom for min del. På onsdag var jeg hos legen og fikk penicillin for bihulebetennelsen, og så hadde jeg visst også influensa. Det er både kjedelig og vondt.
I dag er det søndag, og jeg begynner å bli bedre, men med ME i bunnen så er jeg selvsagt sliten.

I går var vi på kino (billetter hadde vi allerede bestilt og betalt før vi visste at jeg ble så syk) og det var en kjempebra film. "Menn som hater kvinner". Vi har begge lest alle 3 bøkene til Stieg Larsson, og er veldig imponerte! Var derfor veldig spente på om filmen greide å bli så bra som bøkene, og det synes vi den var! Selvsagt er detaljene mange flere, og vi blir kjent med Mikael Blomqvist og Lisbeth Salander på en litt annen måte i bøkene, men filmen er virkelig bra. Det blir litt som filmene om Ringenes Herre, de er knallbra, men bøkene byr på så mye mer.

Noen ganger kan selv en hyggelig kinotur med sin kjære være slitsom, og jeg kjente med en gang jeg kom hjem at det kanskje ikke var så lurt å forlate sofakroken sånn for den fysiske helsa sin del. Men den psykiske helsa fryder seg, og det er jo bra at en av delene har det greit :-)

I dag skal jeg begynne på et
sjal i englemasker/kjærlighetsknuter. Har 4 nøster sort Kamel som jeg tenker å bruke. Fant mønstret på Garnstudio, og der var det mye fint, ligger nye kataloger ute. Fant også et annet supert teppe som er heklet, og det skal jeg ha som syssel i sommer, tror jeg. Disse bestemorslappene, eller oldemorslapper heter det vel på norsk (grannysquares på engelsk, søk på google og du finner mange kjempefine varianter), er kjempefine, og blir deilige tepper. Må tenke litt på hva slags garn jeg vil bruke, i oppskriften har de brukt Muskat fra Drops, og jeg tror kanskje det er det jeg også vil bruke. Har lyst på et mykt og deilig teppe jeg kan ha rundt meg når jeg sitter ute på sommerkveldene med en god bok.

Nå må jeg ha en liten lur, tror jeg.

God søndag!

2 kommentarer:

 1. Heisann Hekla

  Nå har jeg (med stor glede) vært gjennom hele bloggen din. Fin måte å bli bedre kjent med deg på. Siden du ikke har gjestebok (det bør du skaffe deg ;), sender jeg deg en hilsen her på siste innlegg hittil.

  Stargirl

  SvarSlett
 2. Hei! Takk for tips om gjestebok, det skal jeg definitivt skaffe meg. Tusen takk også for hyggelige tilbakemeldinger - det var koselig. Målet med bloggen var egentlig bare for å "dokumentere" det jeg hekler/strikker. Har ikke holdt på 3 mnd engang.

  Vi spilles... ;-)

  Therese

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :