Sider

tirsdag 15. desember 2009

Nye hyller til jul!

Det har blitt noen dager siden siste innlegg. En del av det er dårlig form, en annen del er at det ikke er så mye å vise frem da mye er julegaver og det siste er at det har vært andre ting å prioritere.

Heimen har fått nye bokhyller. Vi hadde en type grå Billy hyller fra IKEA, og de fikk man ikke tak i flere av. Hell i uhell kanskje, men da måtte vi tenke nytt :-) Fikk solgt de vi hadde, og nå har vi kjøpt hvite MED dører! Det ble såå fint her. Det virker lysere og triveligere her. Jeg har også luka ut en del bøker som jeg skal kvitte meg med, gamle pocketbøker og lettlest “Bag of fun” skal få nye eiere. Jeg kaster ikke bøker, altså, men jeg har nå en filosofi om at man ikke kan være for knyttet til ting. Det må jeg bare lære meg, jeg sparer på altfor mye som bare blir liggende og oppta plass. Kanskje andre kan få glede av det isteden!

Fargen på veggene våre er lys antikk, og den er kjempefin. Etter halvannet år er vi fremdels veldig fornøyd med den. Den forandrer seg etter lyset, og blir ikke gul. Sofaene våre er grå, som lenestolen, så da var det viktig å få en lys farge uten gul, men med en twist av grått. Som sagt, veldig fornøyde!

Her er skapene. Hjertene som henger på er også IKEA, syntes det var litt snertent. Puta i stolen skal få nytt trekk.. ikke bra den der.. ;-)

PC140001

PC140002

PC140003

2 kommentarer:

  1. Så fine bok hyller :) Deilig med nye ting i heimen

    SvarSlett
  2. Ser kjempe bra ut..
    Med et hjertefat så blir jo alt komplett.. hehe.

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :