Sider

tirsdag 29. desember 2009

Salvadoreña av Cecilia Samartin

Salvadorena_omslag_OK.indd

Innimellom Super Mario,, hviling strikketøy, hviling og en og annen klissete julefilm – eventuelt mens jeg hviler -  på tv, så leser jeg også. Cecilia Samartin har etterhvert blitt en av mine favorittforfattere, og dette er den 3. boken jeg leser av henne. Den første jeg leste var Senõr Peregrino, og jeg trodde ingenting kunne toppe den av den type bøker. Så leste jeg Drømmehjerte, som jeg opplevde som enda bedre.

Enda er jeg ikke ferdig med Salvadoreña, og jeg leser ikke bare sakte fordi hodet er fullt av tåke og grøt, men fordi jeg vil at den skal vare lenge… ikke altfor lenge, for jeg har lånt boka av min svigerinne, Lene, som nok også vil lese den. Fint å kunne låne av hverandre, for bokhyllene blir så fort fulle.

Jeg skal ikke avsløre handlingen i boka, men for dere som kjenner de to første bøkene, så er den i samme gate. Hun skriver så levende og fantastisk, at det ikke er vanskelig å kjenne lukter og høre lyder, og “se” det hun beskriver.

For første året på det jeg kan huske, så har jeg ikke fått en eneste bok til jul! Hva skjedde..? hehe.. Men jeg kjøpte meg Jo Nesbøs Panserhjerte da den kom ut, så den får være julegave til meg selv.

En bok jeg virkelig venter på er den siste til Camilla Läckberg. Den heter Fyrvokteren, og skal visst komme ut i februar/mars her i Norge. Da er jeg klar, og skal kjøpe den med en eneste gang. Forrige bok sluttet svært dramatisk, så jeg er veldig ivrig på å lese fortsettelsen. Jeg elsker bøkene til Läckberg.

God bok!

PS: Sender en hilsen til Trine Lise og bloggen hennes Trines verden! God klem til deg!! :-)

1 kommentar:

  1. Godt Nyttår!
    Hmmm. Kanskje jeg må lese bøkene hennes. Har lenge tenkt på å lese Senõr Peregrino :)
    Vet du at det finnes et nettsted for oss som leser bøker? Bokelskere heter det :)

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :