Sider

mandag 28. desember 2009

Romjulsfilosofering

Og der fikk jeg svi for å ha latt være å kjøre vaskemaskinen i juledagene… med vaskerommet fullt av klesvask bestemte vaskemaskinen seg for å ta enda lengre ferie. Reima har gått, og dermed går jo ikke trommelen rundt.. kjipt. Heldigvis har jeg en nevenyttig og usedvanlig flink mann :-) og han regner med å fikse moroa selv – må bare ha ny reim. Godt det enda er noen dager til skolestart for ungene!

Ellers kjenner en skral kropp på at det har vært litt for mye kjas og julemas og mye selskapelighet. I dag virker liksom ikke armer og bein – det er fryktelig slapt – så det er bare å roe ned.
Husets 8 åring har en Nintendo DS, og nå har hun fått et spill jeg kan like. New Super Mario Bros. Lillesøster hadde for ca 100 år siden den første tv-spillkonsollen til Nintendo, og der var Mario! Så gamle spillminner blusset opp igjen og gjorde at jeg fikk lyst til å spille for første gang på, ja, 100 år!

New_Super_Mario_Bros__(ds)_

Fint for meg at spillet er for de fra 3 år og oppover… hihi.. finnes sikkert 3 åringer som er flinkere enn meg, det innrømmer jeg gladelig. Men siden jeg er så dårlig, så har jeg i alle fall glede av det lenge ;-) Orker uansett ikke å spille så lenge av gangen – jeg får skylde på det!

Håndarbeid blir det også litt av. Bambuspinner er bra når hendene er vonde, for de er ikke så tunge. Nå holder jeg på med nok et par med sokker – hvite, gode sokker i Sterk fra Du store Alpakka.

Det var en liten statusrapport fra meg!

Blogges!

3 kommentarer:

 1. Hei.

  Takk for konstruktiv tilbakemelding. Jeg har ikke dysleksi e.l men jeg har alltid slitt med hvilke ord som skal deles og ikke :( Skal prøve å skjerpe meg....

  Håper du vil fortsette å følge med :)

  Klem

  SvarSlett
 2. Riktig god romjul. Javist tar julen på, jeg kjenner det godt i kroppen jeg også. Så flott at du har funnet et spill som er moro å spille! Det har da ingenting å si hvilken aldergrense det har. Jeg hører på barnelydbøker, det er akkurat passelig vanskelig for et slitent hode og verkende kropp. Nå lytter jeg til serien om den onde greven. Jeg synes den er spennende.
  Ønsker deg det aller beste for det nye året.
  Klem fra Hanne

  SvarSlett
 3. Koselig med små puslerier. Har lånt ds til eldstemann her og. Moro det. Ønsker deg et godt nytt år.

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :