Sider

lørdag 1. august 2009

Babylue

Det er moro å strikke bare en skjønner mønstret liksom. ;-) Jeg innrømmer gladelig at jeg ikke er noe særlig flink til å skjønne hvordan ting skal strikkes (en rev på mønster, men elendig på teknikker og oppskriftsforståelse), men jeg strikker ganske jevnt og pent i det minste, så får alt dette tekniske komme etterhvert. Mamma kan jo strikke og skjønner alt i mønstrene, så jeg får bli flinkere til å bruke henne som ressurs. For jeg liker kjempegodt å strikke!

Denne luen ser litt rar ut, men så heldigvis ikke så rar ut når vi bare fikk prøvd den på mottakeren. Den er strikket i 2-tråds merinoull fra Nøstebarn i fargen Lyng på pinne nr. 2.5 og 3. Jeg synes denne fargen er kjempefin og det gjør heldigvis mamman til hun som får strikken også. :-) Lua er i str 0-3 mnd, og kan nok ikke brukes mange månedene selv om snuppa ikke har nådd måneden engang.. Heretter får jeg strikke litt større.

I dag skal jeg strikke nye og større babysokker, minst 6mnd denne gangen.. hun vokser jo i ekspressfart! Godt jeg hadde handlet tøy som var litt større. Silje fikk en kjole og en lue, også i fargen lyng, fra Nøstebarn. Hadde kjøpt str 62/68, og fasongen på kjolen er så den kan brukes lenge.
Har også begynt å tenke på et prosjekt til storebroren hennes, Lars på snart 4 år. Han er svoren Lynet McQueen-fan, så jeg har kjøpt strykemerker som skal settes på et eller annet hodeplagg. Håper han vil like det! Silje har jo også en storesøster og ei kusine som også liker å pynte seg, men de har vært så fremsynte og rett og slett bestilt seg hodeplagg OG sjal.. i lilla! Her har jeg altså masse å gjøre fremover! :-)

I går var jeg i jentebursdag til Anne-Helene som nå også er i midten av 30-åra... ;-) Det var kjempekoselig, eneste skår i gleden var at jeg mistet stemmen underveis. For å si det sånn, det var godt festen ikke var i dag, for da hadde det ikke vært noen vits i at jeg var der... i dag er stemmen HELT borte! Ikke en lyd!! Så det blir stille fra meg i dag. Er i tillegg ganske sliten og forkjøla så strikking er kanskje det eneste jeg får til i dag... men det er vel egentlig greit! ;-)

Ha en fin helg, alle sammen!

1 kommentar:

  1. God kveld:) Så herlig lue! Og den fargen er jo nydelig. Håper formen din er bedre!! Klem:)

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :