Sider

mandag 10. august 2009

Strikking, te og IKEA-katalogenHverdagen er tilbake i heimen vår. Skolen har riktignok ikke begynt enda, men far er ferdig med ferie og skolen er bare en uke unna. Denne siste uka bruker vi på å legge om til normal legging, for eksempel, gjøre klar skolesekker, klippe håret før skolestart og alle slike ting vi gjør hvert år før skolestart.

Jeg gleder meg altså nå over hverdagene. Har blitt hekta på strikking, og akkurat nå holder jeg på med en kjole til Silje som er en mnd straks! Det går ganske fort og så er det veldig morsomt å utfordre seg selv litt. Mamma er god å ha når det kommer til strikking (også) for hun kan oppskriftene, hun skjønner det. Prøver å finne ut mesteparten selv, men noen ganger er det fint å få hjelp også :-) Kjøpte boka Nøstebarn, og der er det mye fint. For å forstå alle oppskriftene så må man kunne noe om strikking altså, for alter ikke like opplagt for oss som ikke akkurat er eksperter.
Måtte også vise frem de fine nye koppene vi kjøpte på IKEA. Jeg ville ha grønne, men min kjære syntes de så spygrønne ut, så vi tok grå i steden. Greit nok. Koppene har en fin størrelse, romslige og gode å holde rundt - er superfornøyd. I koppen under er det deilig og søt kanelte - fikk det første gang i Libanon, herlig på kjølige høstkvelder - og på enkelte augustdager ;-) ....og når vi snakker om IKEA.. den nye katalogen kom i posten i dag!! Hurra!! Gleder meg allerede, men først blir det tedrikking og strikking. Det er overskyet og bygete i dag, det er en god grunn til bare å kose seg inne. Snart blir kveldene kjøligere også, og da kan man fyre opp stearinlysene! Elsker stearinlys!
1 kommentar:

  1. Vi fikk også Ikea katalogen i dag, så i stad slappet jeg av med den mens lillegutten sov ;)

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :