Sider

søndag 26. desember 2010

Jeg sitter og tenker

Jeg sitter og tenker på hvor heldig jeg er. Jula kom i år også, og gikk, og om jeg ikke hang så voldsomt med, så var jeg i det minste der.

Julaften i år startet med at snart-15-åringen stod opp tidlig, for han skulle på jobb og selge VG. Hvordan hans spente søster greide å sove til 09 i alt bråket han presterte, er et aldri så lite under, men det gjorde hun altså. Kl 0905 gikk jeg inn til henne for å se om hun levde, og hun hadde akkurat våkna!! Ungene begynner tydeligvis å bli store, det er ingen som spretter opp kl 06 på julaften av ren spenning.

Jeg fikk i år en fantastisk julestrømpe. Dette er 6.jula vår sammen, og aldri før har jeg fått julestrømpe. Jeg gidder rett og slett ikke å lage til meg selv… Men i år slo han til!!!

Det var godteri, marsipangris, Se og Hør (han har fått med seg at jeg ikke liker tegneserier) og en gave som var en bok jeg ønska meg (Jan Mehlum, Bake, kake søte) og en lapp fra selveste kalendernissen med kos og suss og en rebus som førte meg til et skap ute i vindfanget. Der stod det en 3 liter med vin til meg!! Heldig jeg, JAAAA!! Jeg ble sååå glad.

Han fikk som vanlig av meg, med marsipan, Pondus julehefte og alle favorittsjokoladene.

Ellers gikk julaften med de faste innslagene.. Julemorgen på tv er en tradisjon, bare elsker den sangen:

Resten av julaften gikk som smurt. Vi var over 15 mennesker, og det var kjempekoselig. Hadde det helt topp. Så takk til svigerinne og svoger for et gjestfritt og hyggelig julehjem og en aldeles fabelaktig julekveld.

1.juledag sov vi til 10, og det kom godt med Smilefjes

Nå koser vi oss i romjula, og ser frem mot et nytt år!!

1 kommentar:

 1. Heisan!
  Det var en vellykket jul! Veldig kjekt å være
  mange samlet.
  For en bra type du har som fikser julestrømpe.
  Det har jeg aldri fått. Ha,ha,ha,ha,ikke han heller kom jeg på.
  Kanskje en ide til neste jul?!
  Ha en fin fin romjul, det har jeg.
  Klem fra krykkja.

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :