Sider

torsdag 2. desember 2010

Stille, stille.. geniet jobber..

Hihi.. det var litt humor fra meg Smilefjes som blunker (ok, da, ikke veldig morsomt..)

Ja, den observante leser har nok oppdaget at det er stille fra meg. Som overskriften sier, så jobber altså geniet. Geniet=meg. Mestringsfølelsen er på topp, skjønner du, jeg har oppdaget at jeg kan mer enn jeg trodde jeg kunne… woohoo..

Jeg har i lang tid hatt lyst til å lære meg å strikke votter, og det greide jeg, om jeg så skal si det, med glans. Det var latterlig enkelt. Tykt garn og tykke pinner i tillegg, så gikk det rasende fort. Kan ikke legge ut resultatet enda, da folk som mottar strikkegaver fra meg i tiden fremover, leser bloggen. Men det ble veldig, veldig bra.

Har oppdaget en ny garntype – ny for meg.Marks &Kattens Lappland. Nydelig å strikke med, tykt, økologisk ullgarn. Jeg har denne lilla som foreløpig favoritt, men har bestilt et par andre farger også. 

Tilbake til vottestrikking. Det ble faktisk litt enkelt for et geni (!!!) som meg, så jeg ga meg selv en utfordring. I lang tid har jeg også hatt lyst til å prøve å strikke fletter, men trodd at det var sååå vanskelig at jeg ikke ville greie det. Men det viser seg at jeg er flinkere enn jeg tror (eller at teknikken er enkel nok)..).

Nå har jeg strikket en vott av typen Bella’s Mittens. Bella – som i Twilight sagaens Bella Swan, bruker visst disse vottene i filmen. Selv la jeg ikke merke til dem, men i blogglandia finnes mange oppvakte mennesker. 

Skal blogge dem når jeg er ferdig med begge to, og så får vi se om andre er like imponert som meg Smilefjes som blunker hihi..

Og sånn går dagene… jeg bruker all energi på dette prosjektet. Egentlig ganske deilig, og jeg koser meg veldig!

2 kommentarer:

 1. Halloen!
  Så bra at du koser deg og har det fint!
  Jeg er enig i at personer som strikker votter og sokker er genier. Jeg gjør det jeg også, av og til, fordi noen fryser på tær og fingre. Jeg er psykisk knekt før jeg begynner å legge opp. All den påkjenningen fordi det er TO av samme sorten. Vanligvis, etter vel utført arb.,puster jeg ut og planlegger neste prosjekt. NEIDA, ikke med sokker og votter!! Jeg fikk en alvorlig knekk da jeg strikka sokker til en guttebunad. Fæle grier!!:-))Jeg har enda til gode å strikke to like gensere for eks...
  Så jeg beundrer deg masse hvis du gjør dette med glede!
  Ønsker deg en fin helg.
  Klem fra krykkja.

  SvarSlett
 2. Hei, Therese

  Jammen da er vi jo to genier, vi da... ja, jeg strikker jo også votter for tiden (faktisk ikke strikket votter før, men det er jo kjekt å strikke votter!)

  Ville spørre deg om noe... farmoren din døde da du var 4 skriver du. Datteren min var 5 1/2 da moren min døde. Jeg er så redd for at hun ikke skal huske mormoren sin slik hun var. Datteren min sier at hun husker mormor, men er det det hun husker, eller er det det som hun er blitt fortalt hun tror hun husker? Derfor vil jeg spørre deg; husker du farmoren din? God helg. Klem fra meg

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :