Sider

tirsdag 7. desember 2010

Votter og annet

Det pusles definitvt i heimen. Julevask er ikke noe tema hos oss, men det blir vanlige helgevasker fremover.

Selv bruker jeg hvert ledige sekund på å strikke votter – det er sååå moro! Jeg fikk til flettene på Bella’s Mittens/Bellas votter ganske bra. Hvis du klikker på linken finner du forresten den oversatte oppskriften.

PC040011

PC040012

Med effektgarnet jeg har strikket med (Marks&Kattens Lappland) kommer flettene dårlig frem på bildene, men “live” er de veldig fine.

Garnet er som nevnt tidligere veldig deilig. Tykk, økologisk ull. Da jeg skulle presse dem lukta det skikkelig fjøs her.. Smilefjes som blunker 

På søndag fikk vi hyggelig kaffebesøk av KL med familie. Vel var ikke heimen strigla, men de fikk nybakte kanelsnurrer og kaffe og jeg tror de var fornøyde de også.
Besøket brakte oss julekuler fra Ottawa, Canada, og de gleder vi oss til å henge på treet til jul. De skal behørig blogges siden.

Håper ingen drukner i juleforberedelser, men koser seg og har en hyggelig tid.

Hos oss er det nesten –18 grader i dag, og jeg skal på postkontoret og hente en pakke.. brrr.. kle seg godt, ihvertfall.

Mer fra meg veldig plutselig! <3

1 kommentar:

 1. Hei på deg!
  Veldig fine votter. Jeg må ha et julehåndarbeid,så jeg får se om jeg "snuser" på denne oppskriften. (Hvis jeg orker å strikke to.He-he.)
  Yngste datteren pluss sambo og jeg, vasker leiligheten de har bodd i til nå. Hun skal på Snorre A den 22. Det blir første gang hun er hjemmefra julafta. Blir rart.
  Jeg er ferdig med forberedelsene til jula p.g.a.
  nedvasken. Så her er det lav hvilepuls.
  Ha det kos fremover.
  Klem fra krykkja.

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :