Sider

onsdag 28. desember 2011

En hyggelig julefeiring og litt drama

Julaften 2011 er vel overstått. Vi hadde gjester her hjemme, noe som var veldig koselig. Alle var gode og mette og fornøyde da de dro hjem, godt over midnatt.

Skal innrømme at jeg er fryktelig sliten etter disse dagene, og det beste ville vel vært hvis jeg tok et par uker i fullstendig ro, men jeg fungerer bare ikke sånn. Jeg må gjøre mitt ytterste og så litt til, ellers blir jeg ulykkelig. Der har jeg noe å jobbe med i 2012…

2.juledag skjedde det noe ganske dramatisk. PC’n min, den fine laptop’en igjennom 3 år, slo seg av midt i en blogglesing, og døde. Stein dau. Min kjære konstanterte at hovedkortet hadde sagt takk og farvel, og jeg gikk i svart.. Bare tanken på å bruke 5000 kr på en ny maskin fikk meg til å gråte – og det gjorde jeg. Så ble jeg sint, for det er skrekkelig unødvendig å bli så opprørt over en materiell ting.
Men egentlig er det jo ikke selve maskinen jeg ble lei meg for, det var de mulighetene den gir meg. Et sosialt liv på mørke dager, som kommer altfor ofte, og muligheten til å kommunisere når det passer meg, er det en PC tilbyr meg. Når den muligheten ble borte, så døde liksom litt av meg også..

Noen tårer og en handlekraftig mann siden, hadde vi brukt 4500 kr på en ny maskin. Den hentet vi i går kveld, og jeg sitter her nå og skriver så det spruter..

http://www.mpx.no/k/ki.aspx?sku=632600

Jeg er nå den lykkelige eier av maskinen ovenfor her. Det virker foreløpig helt perfekt. Bra ytelse og ikke for stor og tung.

Nå skal vi ut og mathandle litt I stormen på Østlandet, og så blir det rolig resten av kvelden.

2 kommentarer:

 1. Hei Therese!
  GOD JUL!
  Så altfor lenge siden jeg har skrevet en hilsen til deg, men jeg har hatt problemer med å legge inn kommentarer. Skriver en hel haug, og så blir det ikke lagt inn. Kjedelig, men nå prøver jeg igjen.
  Det er deilig med jul, men det kan også være slitsomt. Også for ellers friske folk er det slitsomt, så at du er sliten, er ikke rart! Håper du får slappe av noen dager nå da!
  Tror jeg hadde reagert som deg på om PC'en hadde dødd! Den er en god venn, ja!
  Ha en fin kveld i blesten!
  Klem Ellen

  SvarSlett
 2. Hei, Ellen! Så koselig at du tok en tur innom :-) Kommentarer er visst et problem, men dersom du laster ned Google Chrome (nettleser) så forsvinner problemene hvis du bruker den når du er rundt i blogger-verdenen.
  Jul er kos, og slit, sånn er det jo. Jeg prøver å roe meg nå.

  Stikker innom deg når hodet er klarere... full ME-tåke her i dag. Ser jo det av innlegget mitt. Brukte laaang tid, og så ble det mange teite setninger.. hihi.. Men jeg lever godt med det fra tid til annen.

  Klem fra Therese!

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :