Sider

fredag 9. desember 2011

På trass og på tross, men allikevel ganske fint!

Formen er ikke så ille om dagen. Så lenge ting går i sneglefart får jeg til både det ene og det andre. Har vært selektiv og bare gjort det jeg har hatt lyst til.

Mandag ble jeg litt satt ut, for da fikk jeg pga væske i øret, noen skikkelige svimmelhetsanfall. Raste inn i vegger og dørkarmer, og var ikke på topp.. Men nå er de mye kortere og ikke så hyppig, så væsken forsvinner nok. Visste ikke at det gikk an jeg, men legen sa at i sjeldne tilfeller så skjer det.. ja, ja..

IMAG0130

Noe av det jeg HAR lyst til å gjøre, er å strikke. Her er ett av prosjektene. Kan ikke vise mer. Håper veldig at jeg blir ferdig til jul, men det ser foreløpig bra ut.
Hvis formen holder seg så jeg greier å følge mønstret, så skal det gå bra, tror jeg!
Og så har jeg strikket en lue til min svigerinne som fyller år i dag, men jammen tror du ikke jeg greide å legge opp for stramt..?? Heldigvis forbarmet husets 10-åring seg over lua, og sa “jeg kan ta den jeg!”.
Så da må jeg strikke en ny en i helga. Det betyr at jeg må innom garnbutikken etterpå.. kvier meg for å gå inn der.. aldri i livet om jeg kommer ut igjen bare med de 3 nøstene jeg skal ha…

I går laget jeg en krumkakerøre på morgenen, og på ettermiddagen ble det krumkakefest her Smilefjes som blunker Ikke fest i ordets rette forstand, men jeg laget maaange krumkaker. Kjedelig oppgave, men med WLAN på mobilen og muligheten til å sitte, gjorde at jeg holdt ut.

IMAG0132


Så nå er ett slag i boks. Regner man med kransekaken jeg har (ok da, mamma har) bestilt, pluss kokosbollene og to slag jeg kjøpte til inntekt for et idrettslag, så er jeg snart i mål, altså.
Vi skal ha julaften for min familie hjemme hos oss i år, dermed må jeg jo ha noen kakeslag i hus.

Ok da, ett prosjekt til:


IMAG0133

Ikveld er det gløggfest, arrangert av husets 10-åring for kusine og venninner! Det skal sees julefilm og koses med både det ene og det andre.
Blir stas..
Men hva tenkte jeg egentlig da jeg sa ja til dette? Midt i håndballkampen Norge-Montenegro? Off.. 
Håper vi får til å se den på nett på kjøkkenet, for det er der vi ender opp i dag mens jentene inntar stua Smilefjes 

Ønsker alle en riktig staselig helg!

3 kommentarer:

  1. Hei Therese, visste du at du også kan strikke julekuler og alt mulig på én lang rundpinne? Fra den første begynnelsen til og med siste omgang, det gjelder bare ikke å glemme å fylle den opp i tide... På min nederlandske blogg viser jeg noen ting som jeg allerede har strikket med denne strikketeknikken: et hjerte (som jeg er meget stolt av), et juletre og en stjerne (som også er stilig). Du kan se bildene her: http://achterbergen.blogspot.com/2011/12/wat-zal-ik-doen.html, etterhvert skal jeg forklare hvordan dette gjøres. Kanskje også på norsk, hvis det er flere som vil vite mer om dette (jeg går ut fra at det er helt nytt for de norske) :-) Velkommen!

    SvarSlett
  2. Hei igjen, takk for besøk :-) og for meldingen. Jeg tror at jeg skal gjenoppta bloggen min som jeg fremdeles har på norsk - bare for strikkingens skyld. Du følger meg allerede der, så da dukker jeg nok snart opp igjen.

    SvarSlett
  3. Hei Therese, jeg har lagt ut opplegget til strikking med rundpinne (til f.eks. julekuler) på min norske blogg (www.hverdageninederland.blogspot.com). Vil du være så snill å se til det og fortelle meg om jeg har forklart det tydelig nok (jeg er ikke vant til norsk strikkespråk)? Jeg har planer om å utvikle oppskrifter til hjertene, stjernene og resten som du ser på bildet øverst til venstre - hva synes du om dem?

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :