Sider

lørdag 31. desember 2011

Show off!

IMAG0074

Det ble faktisk 3 av disse Marius seleskjørtene til jul. Alle ble strikket i november, faktisk, og det var både morsomt og enkelt. Og så ser det rimelig avansert ut Smilefjes som blunker 

Størrelsene er 2 år, 4 år og 6 år. Jeg valgte å gå opp en str til alle som skulle ha dem, for disse sitter greit selv om de er litt store.
Den første jeg strikket var til Silje, skjønne niesen min på 2,5. Den ble strikket i smartgarn fra Sandnesgarn. Det er et superwashgarn som er brukende til mye. Liker!

De andre to strikket jeg i Sport fra Gjestal. Akkurat samme garnet: Superwash, 50 g, 100 meter, og nesten halv pris. Jeg er ikke rik nok til å kjøpe det dyreste garnet til enhver tid, da blir det lite strikking på meg… Så jeg kjøper gjerne billig garn, dersom det fungerer like bra. Litt prøving og feiling, men det går.
Str 2 år og 6 år går til søstrene i sør. Det meldes om god mottakelse derfra også; men tror sikkert at mammaen var den mest fornøyde Smilefjes som blunker hehe..

Nå skal jeg igang med tunika i Marius, men innimellom strikker jeg tova votter for harde livet.
Strikket noen som ble gitt bort til jul også, men der har jeg bilder på den gamle maskinen, og de tar det litt tid å få tak i. Er nok raskere å strikke noen nye Smilefjes som blunker Har 3 par som skal til toving veldig straks.

IMAG0076

7 kommentarer:

 1. I min familie går du under navnet "Hun flinke, vet du" og det er bare rett og rimelig, for strikke kan du. Du imponerer igjen!

  Ønsker deg en flott nyttårsaften og et godt nytt år!

  Stor klem fra meg :)

  SvarSlett
 2. Huff da, jeg er jo ikke særlig flink, egentlig. Men noen få ting kan jeg hehe..

  Takk for hyggelig kompliment! Det satte jeg pris på.

  God klem tilbake!

  SvarSlett
 3. Så fine disse var, skjønner godt at mottakerene ble fornøyde:)
  Har lagt deg til i bloggelisten min, du har utrolig mye fint:)

  mvh aina

  SvarSlett
 4. Så flotte selekjoler. Jeg syntes absoulutt at det er en fordel med litt billigere garn. Synes dale og sandnes sitt garn har blitt veldig dyrt, og gjesdal superwash fungerer veldig fint. Godt nytt år

  SvarSlett
 5. Siljemor og ikke minst mamman er veldig fornøyde med kjolen og glade for en så flink tante!! Tusen takk!!!!!

  SvarSlett
 6. Tusen takk skal dere ha!
  Knotteting: takk for visitten, jeg har lagt deg til hos meg også :-)
  Strikkedilla: bra og billig garn gjør meg yr ;-)hehe.. garnbesatt, er kanskje ordet!

  Lene: Jeg prøvde å forklare Silje at det var tante som hadde laget kjolen hennes, og da sa hun; "neeei, den er miiin!" og forklarte så at den hadde hun fått av nissen..hehe.

  SvarSlett
 7. Oiii...disse var jo også superlekre!!!!
  Du er super flink med strikkepinnene.

  Klem Hege-mamma til 3

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :