Sider

fredag 16. desember 2011

Litt vrede og mye glede!

I dag har jeg et sånn hverdagslig og bagatellmessig problem, som er ganske irriterende. Vi mangler plutselig alle tv-kanaler på begge kortene vi har i huset. Dvs, vi har NRK-1-2-3 og et par svenske, men vi mangler TV2.

Jeg har brukt timevis på å prøve å få ta i dem, med veklsende hell. På telefon er det helt umulig!

Grunnen til at TV er så viktig i dag, er selvfølgelig håndballkampen som går ikveld. Semifinalen i Håndball-VM mellom Norge og Spania.
Håper dette løser seg, for jeg kjenner at jeg begynner å bli smådesperat. Eventuelt må jeg betale penger for å se den på nett, noe som skulle være helt unødvendig.

Men før håndballkampen så skal vi til Domkirken på julekonsert. Helene Bøksle skal synge julen inn, og vi er så heldige å ha billetter. Gleder meg ordentlig!
Riktignok utgikk jentefest i morgen, men det er rom for å gjøre mye hyggelig ut av denne helgen allikevel. Håper blant annet på en håndballfinale for jentene på søndag.

Riktig god fredag!!

2 kommentarer:

  1. Håper, og krysser fingrene for at du har fått tilbake TV2, har visst ikke fått med meg noen av kampene men kanskje jeg skal se om jeg får med meg i kveld.
    Og håper formen din holder seg over jul. Jeg er ikke noe flink å kommentere om, men er inne og leser, Skal bli flinkere, og prioritere det utover. For det er så koselig å ha dere bloggvenner her ute, Klem

    SvarSlett
  2. Ønsker deg en god helg! :)

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :