Sider

fredag 3. februar 2012

Lys og kald fredag!

Det er 13 kalde her i dag. Brr… Vi har heldigvis ulltøyet på stell her i huset, og de 3 som dro ut i morges var godt kledd. Dvs, vi har en 16 åring som er redd for å ødelegge sveisen, og “allergisk” mot votter/hansker… Men så lenge han gikk ut av døra med dette på, så får han heller gå og fryse hvis han er så usmart å ta det av.
Jeg trodde 16 årige gutter syntes luer var kule? Nei?

Det er ikke bare en kald fredag, det er også en lys en. Klokka er ikke 0830 enda, og det er ganske så lyst. Det liker jeg. Kjenner at lyset gjør godt. Denne vinteren har bare flydd avgårde, forresten… muligens fordi jeg har tilbrakt mye tid i tåka.. så kom den til nytte, da Smilefjes som blunker 

I morgen har jeg planer med husets 10,5 åring. (Veldig viktig med dette halve året på slutten, da hun gleder seg veldig til å bli Elvis Smilefjes som blunker )
Vi har nemlig denne snadderboka: 

Jeg skal innrømme at jeg heiet på å lage Key Lime Pie.. men bakeassistenten min fant en brownieskake med sjokoladekrem og valnøtter isteden og dro veto-kortet (jeg hadde jo sagt at hun fikk velge.. argh). Da blir det nok det. Vi skal overraske gutta våre i morgen med kake, nemlig. Vi skal lage innbakt pizza (Calzone), og ha kake til dessert. MGP-kake.. må være lov, vel.

I dag har jeg ikke bare vært tidlig oppe med familien, fått dem avgårde i kulda, jeg har også egne planer. Jeg skal lunsje i byen. Herregud for en normal ting å gjøre – jeg gir meg ende over Smilefjes som blunker. Så jeg skal bruke dagen til å late som om jeg er normal (!!) og bare kose meg.

Ønsker deg en flott helg!!

(Sender en ekstra helgeklem til godeste, trofaste Krykkja!! Takk for hvert eneste gode ord du deler. Er så takknemlig for at du leser og deler. Setter uendelig pris på deg! Klem, Therese)

5 kommentarer:

 1. Gud, så heldig du er! Å lunsje i byen er virkelig noe jeg savner nå. Kos deg! Også med helgen, høres ut som de beste forutsetninger for en god helg er tilstede.

  Klemmer sendes herfra

  SvarSlett
 2. Ja,i dag er det skikkelig kaldt ute...men dog,for ett fantastisk nydelig vintervær det er :)
  Så flott at du skal ut på lunsj...håper du koser deg masse,og ikke er helt utslitt etterpå!
  Den brownies'n hørtes jo absolutt ikke dum ut den heller...den må vi få en tilbakemelding på Therese.

  Ha en super koselig helg.

  Klem Hege-Mamma til 3

  SvarSlett
 3. Kjære Therese.
  Du gjør alt for mye "krus" på meg, viser bare hvilken dame du er. Ikke 12 på dusinet av det formatet nei.
  Jeg merker meg, at uansett hvilken form du er i har du tanke for andre. Det liker jeg!!! Det er jo det som gjør at dere som familie, alltid er et skritt på vei fremover, og ikke to tilbake. Så greit er det.
  Stålviljen må nok brukes rett ofte, det ser jeg. Det viktigste er at de positive tankene vinner.
  Varme tanker og klem fra krykkja.

  SvarSlett
 4. Høres ut som dere hadde en koselig lørdag. Og selvsagt er halve år veldig viktig... Har en 13,5 åring som er veldig opptatt av at han snart er fjortis...

  SvarSlett
 5. Ikke for mye krus på deg, Krykkja! Du er verdt hvert gode ord. Og takk skal du ha for nydelige ord om meg. Glede, ordentlig glede, da jeg leste det. Klemmer!!

  Hobbyvenn: Klart det er stas å bli fjortis! :-)

  Hege: Rapport på brownies kommer! Må bare få på plass hjernen ;-) hihi..

  Anne-Helene: Jepp - jeg var kjempeheldig. Som du vet koster det, men verdt det!!

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :